PC Gaming Show 2020 ve Future Games Show 2020 etkinlikleri ertelendi

Özgür Deveci 4.06.2020 - 11:06
Hem PC Gaming Show 2020 hem de Future Games Show 2020 etkinlikleri Amerika'da yaşanan protestoları desteklemek amacıyla 13 Haziran'a ertelendi.

Etkinliklerin organizatörleri PC Gamer ve GamesRadar+ tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak daha önce planlanan programa göre PC Gaming Show 13 Haziran Cumartesi 22:00'da, Future Games Show ise 14 Haziran Pazar günü 00:30'da başlayacak ve Facebook, Twitch ve YouTube platformları üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

PC Gamer erteleme kararı ile ilgili şu ifadelerde bulundu.

"Geçen hafta biz de sizin gibi milyonlarca Amerikalının ifade ettiği adalet ve haklı öfke dışında herhangi bir şeye odaklanmakta zorlandık. Şu anda, siyahi vatandaşların yaşadığı sistematik baskı ve polis vahşetine nasıl son vereceğimizi söyleyen ve gösterenlere alan açmak istiyoruz.

Bu olayı desteklemek içinde bu yılki PC Gaming Show etkinliğini 13 Haziran Cumartesi gününe erteliyoruz. Bu yılki etkinlik, yüzlerce tutkulu, kararlı ve üstün yetenekli geliştiricilerin kolektif çalışmasını temsil edecek."

Aynı şekilde GamesRadar+ tarafından da bir açıklama geldi.

"George Floyd'un polis vahşeti yüzünden ölümü ve sonrasında Amerika'da yaşanan protestoları desteklemek amacıyla 6 Haziran'da gerçeklemesi beklenen Future Gaming Show etkinliğini 13 Haziran Cumartesi gününe erteliyoruz.

PC Gaming Show 2020 ve Future Games Show 2020 etkinlikleri ertelendi

Tarihi değiştireceğimizi duyurmaktan pişman olmakla birlikte, şu anda doğru olan bu. Kardeş sitemiz PC Gamer’da, PC Gaming Show etkinliğini 13 Haziran Cumartesi gününe erteleyeceğini duyurdu.

Her iki etkinlikte aslında 6 Haziran Cumartesi günü gerçekleşecekti. Oyunların geleceğini, özel röportajları, geliştirici röportajlarını ve masa oyunlarının en iyilerini sizlerle paylaşmaktan büyük heyecan duyuyoruz."

PC Gaming Show, adından da anlaşılabileceği gibi PC oyunculuğunun en büyük oyun geliştiricilerinden yeni oyunlara, oynanış demolarına, fragmanlara ve yeni duyurulara ev sahipliği yapacak.

Future Games Show etkinliğine katılacak yayıncı ve stüdyolar Square Enix, Team 17, tinyBuild, Deep Silver, Curve Digital, Merge Games, Red Thread Games and Walkabout Games, Raw Fury, Hi-Rez Studios, TeamKill Media ve Devolver Digital olarak açıklandı. Future Games Show etkinliğinde toplamda 30'dan fazla yeni oyun duyurulacak. Dahası, etkinliğe hem AAA hem de indie oyunlar ev sahipliği yapacak.

Konuyla ilgili gelişmeler için bizi takip etmeyi unutmayın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 01:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
PC Gaming Show 2020 ve Future Games Show 2020 etkinlikleri ertelendi
İlginizi Çekebilir