Paris 2024 Olimpiyatlarında NieR: Automata Rüzgarı

Tunay Şahin 8.08.2024 - 12:17
Paris 2024 Olimpiyatları'nda Japon yüzme takımı, performanslarını NieR: Automata'nın "A Beautiful Song" parçası eşliğinde gerçekleştirdi.

Paris 2024 Olimpiyatları, Japon Olimpik yüzme takımının performansında beklenmedik bir sürprizle karşılaştı. Takım, rutinlerini NieR: Automata'nın ikonik parçası "A Beautiful Song" eşliğinde gerçekleştirdi.

Japon Yüzme Takımından NieR: Automata Esintili Performans

Japon Olimpik yüzme takımı, performanslarında satrançtan esinlendiklerini belirtti. NBC spikeri Andrea Holland, takımın "satranç taşlarının sudaki hareketini sonunda zaferle ifade etmek" istediğini açıkladı.

NieR: Automata, ilk olarak 2017'de PlayStation 4 ve PC'de, 2018'de ise Xbox One'da piyasaya sürüldü. Oyunun hikayesi, Yorha'nın ajanları 2B ve 9S'in çeşitli savaşçı ve bilgi toplama görevlerini takip eder. Oyun, aksiyon, keşif ve shmup unsurlarını bir araya getiren hikaye anlatımı ve karakterleriyle oldukça popüler hale geldi. Ayrıca, oyunun resmi yedinci yıl dönümü illüstrasyonları paylaşıldı.

Japon Yüzme Takımından NieR: Automata Esintili Performans

NieR: Automata The End of YoRHa Edition, Nintendo Switch için tüm dünyada satışa sunuldu. Bu sürüm, ters çevrilebilir kapaklı fiziksel bir versiyon olup, bulut sürümü değildir. Mevcut tüm DLC'leri ve yeni NieR Replicant & Re[in]carnation kostümlerini içerir. Oyunun PlayStation 4, Xbox ve PC için mevcut olan ilk versiyonu, ekstra satın alımlar olmadan colosseum DLC'sini içerir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2024 15:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Paris 2024 Olimpiyatlarında NieR: Automata Rüzgarı
İlginizi Çekebilir