© Copyright 1999-2025 Digitall Entertainment Network
YASAL UYARI!: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Merlin'in Kazanı'na aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz.
Bu makale/metin veya yazılar sadece Merlin'in Kazanı tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan merlininkazani.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.
Windows 8 FPS : 90
Windows 10 FPS: 100
Bu ctesi pazar deneme yaptım oyundan aldığım fps değerleri şu şekilde çıktı..! Sizde üşenmeden deneyin !
Yorumlar sayesinde W7 ye geçtim tekrardan.. W10 da tek aradığım shazam ! o kadar yani..
bir zahmet düşsün artık xp ya. ben de windows 7 kendini bulana kadar xp sever cemiyetindendim ama çok çok turşu sistemler hariç 2017'de xp kullanmak nasıl bir mantıktır.
belki win10'un geliştirilen oyun modu muhabbetleri bu anlık fps düşüşlerine ilaç olur, zannımca ms da bunun farkında ve bu yönde gelen geri bildirimlere göre hareket ediyor.
ha kanka ? öyle mi acaba ... bi dön bi daha bak bakalım steam e , ama oradaki tek sayfa istatistikleri alma bakalim ...
bi de öyle dene ... hadi bakalim .
Mafia 2'de 2.bölümün başında kontroller bana geçmeden ve araç yolda giderken bir anda çukur varmış gibi yolun altına iniyor ve grafikler ortadan kalkarken araç sürekli taklalar atıyor. Hiç bir yerde görmedim böyle bir problem.
Bazen mavi ekran hatası alıyorum ama genel olarak memnunum.
Türkiye'de teknolojiden anlayan pek kimse olmadığı için Win 10 savunucuları olmasına şaşırmıyorum. Her zaman en son en iyidir mantığı falan işte. İşletim sistemi nedir ne değildir bilmezler. Muhtemelen zaten 2000 gibi yıllar ve sonrasında doğmuşlardır. Bizim gibi ms-dos kiplerinden windowslara geçmemişlerdir. Her sene fifa çıkartır gibi windows çıkartılmasına neden gerek yok bilmezler.
Windows 10'un Eula'sını bilmezler. Microsoft neden Win 10'u dayatarak herkese kullandırmaya çalıştı bilmezler.
Teknosa'larda, Vatanbilgisayarlarda bile teknoloji cahilleri çalışıyor. Kendi stoğundan haberi yok, hiç bir donanımı doğru düzgün bilmiyor, cahil olmasına rağmen bir de diretiyor, ya tamam ben yinede bunu istiyorum diyorsun, ya da açıp interneti adamı baya baya kaba et haline getirip, öğretip ders veriyorsun o zaman haa ölemiymiş deyip anlıyorlar.
Bir geçiş döneminde donanımsal sorunu pekçok kişi yaşamış olabilir. Hoş ben hiçsorun çekmedim. Bilgisayarımda 2 tb oyun yüklü. Birtanesinde bile win10 yüzünden bir sıkıntı çekmedim.
Windows 10'nun kendi içinde ve dışında diğer yazılım vb içerikler ile uyumunda sorunlar olduğu çok aşikar. Bu sıkıntılardan bıkanlar Windows 7 yolunu tutuyor.