Overwatch'un yeni durağı Nintendo Switch platformu mu olacak?

Furkan Güler 19.08.2018 - 04:06
Hadi hayırlısı

Son olarak Diablo 3'ün, Nintendo Switch duyurusunu yapan Blizzard, Switch platformu için diğer oyunları hakkında konuştu. Firmanın tecrübeli geliştiricilerinden olan Pete Stilwell, Overwatch'un dördüncü bir platform olarak Nintendo Switch için uygun olduğu belirtti. Hali hazırda PC, PlayStation 4, Xbox One platformlarına çıkan oyun, eğer Nintendo Switch'e gelirse, oyuncularını sevindirecektir.

Overwatch, Switch platformuna gelebilir

Aynı zamanda Starcraft serisinden de bahseden Stilwell, gerçek zaman strateji oyunlarının Nintendo Switch için pek uygun olmadığını dile getirdi. Oldukça hızlı bir oynanışa sahip olan Starcraft'ı düzgün bir şekilde oynamak için Joy-Con'ların yetersiz olduğu göz önünde bulundurursak, Blizzard'ı bu konuda haklı bulabiliriz.

Ancak Overwatch, Starcraft kadar komplike olmadığından oyuncular oyunu rahatlıkla oynayacaktır. Diğer bir yandan Overwatch ve Doom gibi oyunları Nintendo Switch'te oynamanın daha zevkli olduğunu savunan büyük bir oyuncu kesimi de var. Halen diğer platformlara göre oldukça yeni bir platform olarak gösterilen Nintendo Switch, üçüncü parti oyun desteği konusunda elini günden güne güçlendiriyor. Bakalım Blizzard, Nintendo tarafında nasıl adımlar atacak?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 10:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.08.2018 14:21
black friday indiriminde almıştım ulan nası pazarlıyo adamlar var ya..paladins oynuyodum öncesinde bunu aldım oyunda zerre vuruş hissi yok.iyi iteliyolar ama adamlar iyi reklam basıyolar.helal olsun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.08.2018 07:44
blizzard daha fazla para koparma peşinde artık oyuncuyu düşünen yok
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overwatch'un yeni durağı Nintendo Switch platformu olabilir
İlginizi Çekebilir