Overwatch 2 Bronz 5 laneti oyuncuların başına bela

Murathan Özlü 19.11.2022 - 18:25
Overwatch 2 Bronz 5 laneti, daha doğrusu oyunda yer alan bug, Bronz 5 oyuncularının seviye atlamalarına engel olmuş

Overwatch 2 Bronz 5 laneti, diğer oyunlardaki "Bronz 5"'lerden daha değişik bir lanet. Şöyle ki, Bronz 5'e düşen oyuncular, kendilerinden çok yüksek MMR'a sahip ( Gold hatta Grandmaster) oyunculara karşı oynamanın haricinde, ne kadar maç kazanırlarsa kazansınlar Bronz 5'ten çıkamıyorlar. Evet, Overwatch 2'de Bronz 5'e düşerseniz kaçılamayacak bir hapishaneye düşüyorsunuz. Yani Blizzard buna sebep olan hatayı düzeltene kadar böyleydi.

Overwatch 2 Bronz 5 laneti diğer oyunlardakinden çok farklı

Overwatch 2, "yeni oyunun üzerine çok bir şey katmaması" ve Battle Pass sistemi sebebiyle eleştirilse de günlük oyuncu sayısı rekoru kırmış ve milyonlarca oyuncuya rahatça ulaşmıştı. Bu derece popüler bir oyunda, Bronz 5'teki oyuncuların, kaç maç kazanırlarsa kazansınlar yükselmelerini önleyen bir hatanın ne kadar  büyük tepki  alacağı aşikar. 

Overwatch 2 Bronz 5 laneti
Overwatch 2 oyuncuları redditte konuya dair şikayetlerini belirtmişler:
" Gelmiş geçmiş en kötü maçların oynandığı Bronz 5'te sıkıştım kaldım" yazan Illuminaso " Maçlardaki oyuncuların bazıların Bronz 5'ten, ama bazısı Grandmaster'dan geliyor, MMR diye bir şey yok" ifadelerini kullanmış.
SeeOurTea isimli kullanıcı da, arka arkaya 7 maç kazandığı halde Bronz 5'ten yükselemeyen oyuncular duyduğunu yazmış.
Hatanın düzelmesinin ardından oyuncular Bronz 5'ten yükselme şansına sahip olacaklar. Ancak hatanın yaşandığı dönemde kazanılan puanların oyuncuların hesaplarına yansıtılmyacağı belirtiliyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 10:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.11.2022 15:16
overwatch 1 gibi güzel oyunu 2-3 yıl boyunca kontent getirmeyen ve 4 yıldır üstünde çalıştıkları 5 para etmeyen çöpü nasıl ortaya çıkardılar şaşırdım grafik desen overwatch 1 ile arasında hiç bir fark yok sadece karakter çizimlerininin üstünden geçmişler 720pden 1080p geçme örnegi motor aynı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.11.2022 23:26
Ow 2 ilk oyunun ücretsiz versiyonu gibi zaten beleş oyunda gamepassi nasıl eleştirebilirsin ki? paralıyken alıp oynayanları biliyoruz şimdi sinek gibi üşüştü milet beleş olunca. ilk oyunun sahipleride birşey harcamadan aynen devam ediyorlar şimdi akıllı bir adam niye eleştirir bu durumu?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overwatch 2 Bronz 5 laneti oyuncuların başına bela
İlginizi Çekebilir