Outriders yeni tanıtım ve oynanış videosu

Berat Darıcı 4.03.2020 - 19:34
Outriders gezegeni Enoch için tanıtım videosu paylaşıldı. Oyun, PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X için geliştiriliyor.

People Can Fly tarafından geliştirilen üçüncü şahıs nişancı video oyunu Outriders için yeni tanıtım videosu ve oynanış videosu paylaşıldı.  "Frontiers of Enoch" isimli videoda oyunun geçtiği dünya olan Enoch  hakkında yeni bilgiler veriliyor.

Sci-Fi dünyada bir bakış atmamızı sağlayan video, yemyeşil ve karanlıkla umudunu yitirmiş harap olan yerleri görmemizi sağlıyor. Bilim kurgu manzaralarını seviyorsanız video tam size göre. Unreal Engine 4 oyun motoru ile geliştirilen oyunun manzaraları gerçekten çok güzel duruyor. Yaşanmışlık, iyisiyle ve kötüsüyle gezegenin yüzeyinde birçok kalıntı bırakmış.

Oyunda dört adet özelleştirilebilir sınıf bulunmakta. Aynı şekilde silahları da özelleştirebiliyorsunuz. Oyunun 2020 yılının sonuyla tatil dönemi arasında kalan bir zaman aralığında çıkması bekleniyor. Oyunun bir hikayesi de bulunmakta. Kendi karakterinizi yaratıyor ve özelleştiriyorsunuz.

Outriders yeni tanıtım ve oynanış videosu

Outriders 3 kişiye kadar co-op olarak oynanabilecek

Oyunun co-op desteği de mevcut. 1-3 aralığında co-op oynamanıza izin veren oyunun zorluk seviyesi de oyuncu sayısına göre değişmekte. Ayrıca oyunda zorluk seviyesini istediğiniz zaman değiştirebiliyorsunuz. Outriders en başından itibaren co-op desteği olacak şekilde geliştirilmiş. Bu yüzden iyi bir deneyim sunmasını beklemeniz yanlış olmayacaktır.

İnsanlığın 80 yıllık yolculuktan sonra Enoch gezegenine gelmesi ile başlayan hikayemizde “Anomali” adı verilen enerji fırtınası yüzünden gezegendeki insanlar 30 yıl daha uykuya yatıyor. Bu fırtına yüzünden yeni yetenekler kazanıyorlar. Uyandıkları zamanda bu yetenekleri gezegendeki düşmanlarımıza karşı kullanacağız. Oyundaki bulunan 4 sınıftan şimdilik sadece 3 tanesini biliyoruz. Bunlar, büyücü tarzı Pyromancer, vurkaç tarzı yakıncı Trickster ve tank olan Devastator.

Square Enix tarafından geliştirilen oyun yeni nesil çıkacak konsolların çıkışına denk gelmiş bulunmakta. 2015 yılında geliştirilmeye başlanan ve çıkışına az bir zaman kalan Outriders, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Oyun PlayStation 5 ve Xbox Series X için de geliştiriliyor. Fakat bu konsollara ne zaman çıkacağı ile ilgili bilgiler daha net değil. Yani oyun yeni nesil konsollara eskileri ile aynı anda çıkmayabilir.

Oyunun gezegenini tanıtan tanıtım videosunu ve ek olarak oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz. Oyunun Steam sayfasına buradan resmi web sitesine ise buraya tıklayarak gidebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Outriders yeni tanıtım ve oynanış videosu
İlginizi Çekebilir