Önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunu Daemon X Machina

Emre Ozan Şirin 20.01.2022 - 16:48
Epic Games Store ücretsiz oyunlar ile oyuncuları sevindirmeye devam ediyor. Önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunu Daemon X Machina.

Dijital oyun dağıtım platformu Epic Games Store verdiği ücretsiz oyunlarla dikkatleri çekmeyi devam ediyor. Yılbaşında Tomb Raider üçlemesini ücretsiz veren firma önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunu olarak Marvelous tarafından geliştirilen Daemon X Machina'yı seçti. Dev robotları kontrol edebildiğimiz aksiyon oyunu ilk olarak 2019 yılında Nintendo Switch'e özel olarak çıkmış, basından yüksek puanlar almamış olmasına karşın oyunculardan gördüğü ilgi üzerine 2020 yılında PC'de de yerini almıştı.

Önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunu Daemon X Machina ne zaman verilecek?

Daemon X Machina 27 Ocak tarihinde Epic Games Store tarafından ücretsiz olarak sunulacak ve bu fırsat 3 Şubat'a kadar devam edecek.

Önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunu Daemon X Machina

Kendi yarattığımız pilot karakterimizle devasa robot savaşlarına girdiğimiz Daemon X Machina Ay'ın gezegenimize çarpması sonucu yaydığı enerjinin yapay zekayı insanlara karşı çevirdiği kıyamet sonrası bir dünyada geçmekte. Mecha türünde anime seven okurlarımızın hoşuna gidebilecek bir detay olarak, oyunun robot tasarımlarının kült mecha animelerinden Escaflowne ve Macross serilerine emek veren Shoji Kawamori tarafından yapıldığını not düşelim.

Epic Games Store'un ücrestsiz verdiği son oyun Galactic Civilzations 3 halen site üzerinden ücretsiz olarak sunulmakta. Daemon X Machina'nın ücretsiz verileceği tarih aralığı öncesi edinebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 20:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
Önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunu Daemon X Machina
İlginizi Çekebilir