Nvidia, Baldur's Gate 3 ve diğer oyunlar için yeni Game Ready sürücüsü çıkardı

Taylan Bal 12.08.2023 - 11:51
NVIDIA'nın yeni bir Game Ready sürücü, uyumlu grafik kartlarına sahip PC'lerde oyun performansını artıracak.

NVIDIA, Baldur's Gate 3 ve diğer oyunlar için yeni Game Ready sürücüsü çıkardı

NVIDIA, Baldur's Gate 3 oyuncuları ve diğer oyun severler için yeni bir Game Ready Sürücüsü çıkardı. Bu sürücü, uyumlu grafik kartlarına sahip PC'lerde oyun performansını artıracak.

Baldur's Gate 3 oyuncuları için performans artışı

Baldur's Gate 3 oyuncuları, NVIDIA grafik kartlarına sahip olanlar için yeni Game Ready Sürücüsünü indirebilir ve Larian Studios'un popüler oyununun performansını artırabilirler. Bu son GeForce sürücüsüyle Baldur's Gate 3 sadece büyük avantajlar elde etmekle kalmayacak, aynı zamanda Gord ve The Texas Chainsaw Massacre gibi iki diğer oyun da desteklenen RTX grafik kartları üzerinde yeni özellikler kazanacak.

NVIDIA, birkaç haftada bir sürücü güncellemeleri yayınlayarak geniş bir oyun yelpazesinde performansı optimize edip geliştiriyor. Yeni Game Ready Sürücüleri, NVIDIA'nın önceki sürücülerinin ardından sadece üç hafta sonra geldi. Önceki sürücüler RTX 4060Ti 16GB için destek eklemişti ve Ratchet and Clank: Rift Apart ve Portal: Prelude RTX gibi oyunlarda ray-tracing desteği sunuyordu.

İlginizi Çekebilir: Baldur's Gate 3'te basit bir ayar değişikliğiyle FPS artışı mümkün

FPS artışı daha fazla olacak

NVIDIA grafik kartları için en son sürücü sürümü 536.99 olarak karşımıza çıkıyor. Kullanıcıların bunu indirmek ve yüklemek için 675.66 MB boş alanı olmalı. Yüklendikten sonra yüksek çözünürlükte oynayan Baldur's Gate 3 oyuncuları performanslarında artış görecek. 

Firmaya göre, RTX 40 serisi kartları kullanan oyuncular, özellikle DLSS 2'nin etkin olduğu performans modunda 4K'da Maksimum ayarlarda oynanan Baldur's Gate 3'te DLSS 2'nin etkinleştirilmesiyle 40'tan fazla FPS artışı görecekler. Baldur's Gate 3 şu anda DLSS 3'ü desteklemese de, RTX 30 serisi ve üstü gibi kartlar en son sürücü güncellemesinde Baldur's Gate 3, The Texas Chainsaw Massacre ve Gord'da DLSS 2'yi farklı derecelerde kullanabilirler.

Grafik kartı üreticisinin oyun sürücüsü güncellemesi, Larian Studios'un Baldur's Gate 3 için geniş bir hata düzeltme yaması yayınlamasından sadece birkaç gün sonra geldi. Bu yama, oyunun tam sürümünün çıkmasından bir gün sonra 150'den fazla sorunu çözmüştü. Metacritic inceleme toplama sitesinde 97 gibi yüksek bir dereceye sahip olan Baldur's Gate 3, 2023'ün en yüksek dereceli oyunlarından biri olarak gösteriliyor ve yılın oyunu için gayet güçlü bir aday.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 15:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
NVIDIA, yeni Game Ready sürücüsü çıkardı
İlginizi Çekebilir