Nvidia, GeForce Now servisine 5 yeni oyun ekledi

Berat Darıcı 5.03.2020 - 15:28
Nvidia, GeForce Now için kaybettiği kanları geri toplamaya çalışıyor. Servise 5 yeni oyun eklendi. 1 milyondan fazla kullanıcı GeForce Now tercih ediyor.

Son zamanlarda Activision Blizzard ve Bethesda oyunlarını ve The Long Dark'ı kaybeden bulut oyun servisini GeForce Now, yeni oyunlar ile durumu değiştirmeyi düşünüyor. The Long Dark'ın servisten kaldırılması ile ilgili olarak oyunun yapımcısının yaptığı açıklamada "bizden izin almadan oyunumuzu servise eklediler. Biz de kaldırmalarını istedik." Cümleleri kurulmuştu.

Dürüst olmak gerekirse bu hikaye biraz garip. Bildiğiniz üzere GeForce Now servisi Google Stadia gibi değil. Bir oyunu oynamak için tekrar satın almanıza gerek yok. Eğer oyunu Steam üzerinden satın aldıysanız oynayabiliyorsunuz. Sonuçta parasını verip satın aldığımız oyunu istediğimiz yerden oynayabilmeliyiz diye düşünüyorum. Fakat oyun yapımcıları "sen benim oyunumu oynatarak para kazanamazsın" mantığıyla hareket ediyorlar gibi gözüküyor. Nvidia bundan sonra geliştiricilerden oyunlarını servisine eklemek için izin isteyecektir diye düşünüyorum. Bakalım bu işin sonu nasıl bitecek.

Gelelim yeni eklenen oyunlara. Nvidia GeForce Now resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda aşağıdaki 5 oyunun servise eklendiğini duyurdu.

Romance of the Three Kingdoms XIV
Dead or Alive 6
Nioh: Complete Edition
Deadliest Catch: The Game
Dungeon Defenders: Awakened

Nvidia GeForce Now servisine 5 yeni oyun eklendi

GeForce Now için ne kadar iyi bir bağlantı lazım?

GeForce Now hizmetini Windows, Mac ve Android üzerinde kullanabilirsiniz. Servisten verim alabilmek için 720p 60fps için en az 15Mbps, Full HD 60fps için ise en az 25Mbps bağlantılara ihtiyacınız var. İlk 90 günün ücretsiz olduğu servise buraya tıklayarak katılabilirsiniz. Ülkemiz de özellikle tek kişilik oyunlardaki gecikme süresi açısından kullanıcılar oldukça memnun. İnternet bağlantınızı servisi kullanırken başkaları ile paylaşmamaya özen göstermeniz önemli. GeForce Now, RTX desteği, 1 saatlik ücretsiz kullanım ve aylık 5,5 euro ücrete sahip.

Nvidia GeForce Now stream servisi umarız en kısa sürede ülkemizde de sunucularını açar. Nvidia, 1500'den fazla oyunun servisine ekleneceğini söylüyor. Geçtiğimiz günlerde Google'ın stream servisi Stadia için de yeni oyunlar eklenmişti.

Sahip olduğunuz oyunu düşük seviye donanımla bile stream edildiği için oynayabildiğiniz GeForce Now şu anda 1 milyondan fazla kullanıcıya sahip. Bu kullanıcı sayısı hem ücretsiz hem de ücretli abonelikleri kapsıyor.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 18:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.03.2020 20:57
Activison ve bir kaç şirket çıktı sistemden. Nvidia bu şirketlere sormadan eklemiş falan deniyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.03.2020 16:25
Pes 2020 fıfa 20 neden yok eklemeniz lazım çalışmıyorsunuz lütfen biraz emek edinin
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.03.2020 14:18
Oyuna para verdim aldım ama sistemim yetmiyor oynayamıyorum niye oyun şirketleri oyun oynamamıza karşı ki
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.03.2020 09:16
lan geçen haftanın haberini yeni paylaşıyorsunuz. çalışmıyorsunuz. bu gidişle mk yı batırırsınız
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.03.2020 16:59
Gta5 lazım paça lazım Mercimek ne
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nvidia, GeForce Now servisine 5 yeni oyun ekledi
İlginizi Çekebilir