Google Stadia için yeni oyunlar ekleniyor

Berat Darıcı 4.03.2020 - 13:29
Serious Sam Collection ve Tom Clancy's The Division 2 Google'ın stream servisi Stadia'ya ekleniyor. Stadia hakkında daha fazla detay bu haberimizde.

Yıllarca süren Google'ın video oyun sektörüne gireceği haberleri ve sızıntıları Google Stadia'nın lansmanı ile son bulmuştu. Google Stadia bir oyun konsolu ya da bir oyun platformu değil. Google tarafından işletilen ve oyunları satın alabileceğiniz dijital bir mağaza. Aldığınız oyunlar güçlü donanımlar tarafından size stream ediliyor. Oyun dünyasının Netflix'i diyebiliriz.

Google Stadia için yeni oyunlar eklenmeye ise devam ediyor. Serious Sam Collection ve The Division 2 servise eklenen son oyunlar. Bu oyunlar dışında servise bu yılın sonuna kadar 120 civarında oyunun ekleneceği açıklanmıştı. Serious Sam HD: The First Encounter, Serious Sam HD: The Second Encounter ve Serious Sam 3: BFE oyunları  Serious Sam Collection paketinin içerisinde bulunuyor. Legend of the Beast ve Jewel of the Nile indirilebilir içerikleri de paket içerisinde.

2001, 2002 ve 2011 yıllarında yayınlanan oyunlar 2013 yılında Serious Sam Collection adı altında toplandılar. Serious Sam birinci şahıs nişancı video oyunudur.

Gelelim eklenen diğer oyunumuza. Massive Entertainment tarafından geliştirilen ve Ubisoft tarafından yayınlanan aksiyon rol yapma oyunu Tom Clancy's The Division 2, Stadia eklenen diğer oyun. Üçüncü şahıs nişancı video oyunu serinin ikinci oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Google Stadia ile beraber cross-play desteği sunacak olan oyun 17 Mart tarihinde Stadia için yayınlanacak. Oyunun Warlords of New York paketi de oyun Stadia'ya geldiği zaman oynanabilir olacak.  Warlords of New York ile oyundaki seviye sınırı 40 olmuştu.

Google Stadia için yeni oyunlar ekleniyor

Google Stadia nasıl çalışıyor ve rakipleri kimler?

Google Stadia üzerinde oyun oynarken oyunu indirmek ya da  Blu-ray diskten oynatmanıza gerek yok. Nerede olursanız olun oyunları düşük donanım gücüne sahip cihazlar üzerinden bile oynayabiliyorsunuz. Tek ihtiyacınız olan stabil ve yüksek hızlara sahip bir internet bağlantısı. Stadia servisine eklenecek olan oyunlar arasında "DOOM Eternal" ve "Cyberpunk 2077" gibi büyük oyunlarda var.

Google Stadia'nın şu anda en büyük rakibi Nvidia'nın GeForce Now servisi. Google Stadia üzerinde bir oyunu oynamak için tekrar satın almanız gerekiyor. Fakat GeForce Now servisine sadece aylık bir miktar   ücret ödeyerek daha önce Steam üzerinden sahip olduğunuz ve GeForce Now servisinde de bulunan oyunları oynayabiliyorsunuz. GeForce Now servisine buraya tıklayarak katılabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 07:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Google Stadia için yeni oyunlar ekleniyor
İlginizi Çekebilir