Nintendo'nun yeni dock modeli OLED sürümünden ayrı alınabilecek

Murathan Özlü 8.07.2021 - 00:48
Nintendo'nun yeni dock modeli, HDMI kablosu ve AC adaptörü olmadan ve kutusuz şekilde firmanın internet sitesinde ayrıca satılacak.

Nintendo'nun yeni dock modeli, tamamen ayrı olarak firmanın online mağazasında satışa sunulacak.  Bu model, yeni çıkacak OLED versiyonu yerine sadece LAN kablosu özelliğinden faydalanmak isteyenler için satışa sunuluyor. Bu yeni dock versiyonu, HDMI kablosu ve AC adaptörü olmadan, kutusuz şekilde satılacak.  Nintendo cihazın, GameStop veya BestBuy gibi siteler de değil yalnızca kendi internet sitesinden alınabileceğini duyurdu. Bu dock versiyonu ayrıca fiziksel mağazalarda da yer almayacak.

Nintendo'nun yeni dock modeli 

Nintendo'nun yeni dock modeli OLED sürümünden ayrı alınabilecek

Nintendo bu ayrı dock versiyonunun siyah ve beyaz renklerde ayrı ayrı satılacağını belirtti. Firmanın önceki gün duyurduğu Switch OLED versiyonu 7 inçlik bir OLED ekran, geniş ve ayarlanabilir bir ayaklık, geliştirilmiş ses kalitesi 64 GB depolama alanı ve LAN portu girişli dock ile gelecek. Bu özelliklerin içinden sadece LAN portu ile ilgilenen oyuncular, firmanın internet sitesinden bu modeli alabilecekler.

Nintendo'nun yeni switch modeli 8 Ekim 2021'de piyasaya sürülecek. Belli özelliklerin çıkarılması ile piyasaya sürülecek bu ayrı dock versiyonunun ise, ne zaman piyasaya sürüleceği ve fiyatı henüz belli değil.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 12:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo'nun yeni dock modeli OLED sürümünden ayrı alınabilecek
İlginizi Çekebilir