Nintendo yetkilileri, 3DS'in satışlarından hala memnun durumda

Furkan Güler 3.05.2018 - 14:26
Sekizinci senesine girecek olan konsolun satışlarından memnun.

2017 senesinin Mart ayında piyasaya çıkan Nintendo Switch, satış anlamında Nintendo yetkililerini memnun etse de, hala 3DS'in satış hızını geçemedi. Nintendo'nun patronu Tatsumi Kimishima, şirketin yaptığı finansal sunumda 3DS'in satışlarına değindi. 3DS'in hala bekledikleri oranda sattığını söyleyen Kimishima, yazılım tarafında 3DS'i ilerleyen dönemlerde de destekleyeceklerini söyledi. 26 Şubat 2011 tarihinde piyasaya çıkan Nintendo 3DS, el konsolları açısından albenisi en yüksek konsol olmaya devam ediyor. Oyun kütüphanesi anlamında da büyük bir yelpazeye sahip olan 3DS'in ilerleyen dönemlerde de desteklenecek olması oyuncuları sevindiriyor.

Nintendo 3DS'in satışları Nintendo'yu sevindiriyor

Diğer bir yandan Nintendo'nun yeni bir el konsolunu piyasaya sürmemesi ise 3DS'in artık bir kültür haline gelmesine bağlanıyor. Ancak üçüncü parti geliştiricilerin eskisi kadar Nintendo 3DS'e yakın durmamasına karşın Nintendo'nun birinci parti stüdyoları konsola hala oyun üretiyor.

Özellikle Mario ve Pokemon oyunları sayesinde oyuncuların konsola bağlılığını yükselten geliştiriciler, bakalım bu tarz oyunlar üzerinden daha ne kadar 3DS'in satılmasını sağlayacaklar. Tüm bunların yanında 3DS satışlarının, Nintendo Switch satışlarını etkilememesi ise Nintendo'yu oldukça sevindiriyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 16:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo yetkililerine göre 3DS'in satışları hala süper gidiyor
İlginizi Çekebilir