Yeni Nintendo Switch paketi Dock ünitesi olmadan satılıyor

Ahmet Özçilingir 27.05.2018 - 19:19
Şimdilik sadece Japonya'da satılıyor

Nintendo, Japonya'da Switch'i "dock" ünitesi olmadan satmaya başladı. Nintendo Switch 2nd Unit Set adıyla satılan paketin içinde, Nintendo Switch'i içine yerleştirip televizyonlara bağlanmasını sağlayan dock ünitesi bulunmuyor. Bu yeni paketin içinden sadece Nintendo Switch tableti sağ ve sol Joy-Con kontrolcüleri ve bağlantı kayışları yer alıyor.

Yeni Nintendo Switch paketi Dock ünitesi olmadan satılıyor 

3 Mart 2017 tarihinde çıkış yapan Nintendo Switch popülerliğini git gide arttıran bir konsol olarak göze çarpıyor. Çıkış döneminde özellikle Zelda: Breath of Wild ile adından söz ettiren konsol, çıkış dönemi için çok fazla oyun bulundurmasa da, daha sonradan konsola çıkan, oyunlarla kütüphanesini geliştirmeye devam ediyor. Ülkemizde de resmi olarak satışa sunulacak olan konsol, aslında iki parçadan oluşuyor. Konsolun tablet kısmı ve bu tabletin bir ekrana bağlanmasını sağlayan aynı zamanda şarj da eden dock ünitesi. Özellikle Nintendo Switch'i sadece taşınabilir olarak kullanan oyuncular bu dock ünitesinin neredeyse hiç kullanmıyorlar. Nintendo, Japonya'da satışa sunacağı yeni pakette Nintendo Switch'i dock ünitesi olmadan, daha düşük bir fiyatla satışa sunacak. Henüz sadece Japonya için satışa çıkacak sürümün tüm dünyada ne zaman satışa çıkacağı henüz bilinmiyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.05.2018 11:23
Bence dock ünitesini yenileyecekler ondan böyle bir şeye yöneldiler, tasarım hataları var dikkat etmezseniz cihazı çizme ihtimali vardı yoksa tv'de oynamanın keyfi bir ayrı.
MK Okuru
MK Okuru 28.05.2018 13:08
Elde çok daha çok oynasam da hem tv hem elde oynama çeşitliliği büyük lüks :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 28.05.2018 04:43
Bencede iyi olmuş kullanan az zaten en azından fiyat düşüyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo Switch Japonya'da Dock ünitesi olmadan satılıyor
İlginizi Çekebilir