Nier Automata Nintendo Switch için duyuruldu

Murathan Özlü 28.06.2022 - 17:33
Nier Automata Nintendo Switch platformuna 6 Ekim 2022'de çıkacak, oyun 2017 yılında piyasaya çıkmıştı

Nier Automata Nintendo Switch için duyuruldu. Nier: Automata, 2017 yılında piyasaya çıkmış ve oldukça olumlu eleştiriler almıştı. Square Enix, bugün katıldığı Nintendo Partner Direct sunumu sırasında Nier: Automata The End of YoRHa Edition'ın Switch'e geleceğini onayladı.

Nier Automata Nintendo Switch sürümü Ekim ayında geliyor

Nier: Automata The End of YoRHa Edition, oyun için daha önce çıkan tüm içerikler ile beraber Nintendo Switch'e özel kostümler ile de gelecek. Nier: Automata, oyunun yönetmeni Yoko Taro'yu RPG camiasinda ünlü eden oyundu. 2B ve 9S adındaki iki androidin insan uygarlığından kalanları keşfetmesi üzerine olan oyun, 2017 yılına damga vurmuştu. Oyun, orijinal Nier oyunundan binlerce yıl sonra geçiyordu ve ilk Nier oyununun bitiş senaryonlarından biri üzerine kurulmuştu.

Nier Automata Nintendo Switch
Ancak Nier: Automata, oyunun PC tarafındaki sorunlar ile de gündeme geldi. Şöyle ki oyunun Gamepass versiyonunu oynayanlar, Steam versiyonundan daha sorunsuz olduğunu ve görsel kalitenin daha iyi olduğunu fark ettiler. Steam'de olumsuz yorum yağmuruna tutulan oyun, Square Enix'in başını ağrıtmıştı. Steam versiyonu 4  yılın ardından güncellenen Nier Automata, bu sorunu Temmuz 2021'de halledebilmişti.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 13:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nier Automata Nintendo Switch için duyuruldu
İlginizi Çekebilir