Netflix'ten misler gibi Castlevania dizisi geliyor!

Hürcan Köse 9.02.2017 - 13:13
Dedikoduydu, hayaldi, sonunda gerçek oldu
Konami'nin koca bir türü baştan sona yaratmasını sağlayan, bir zamanların Dark Souls'u ve en popüler oyun serilerinden birisi olan Castlevania sonunda günümüzün en kaliteli isimleri tarafından dizi haline getiriliyor.

Aslında böyle bir şeyin olabileceği dedikodusunu sizlerle daha önce paylaşmıştık. Malumunuz Konami elinde bulunan her seriyi yeni nesillere uygun hale getirmeye çalışıp daha fazla para kazanmak amacıyla mahvettiği için Castlevania serisi de pek iyi bir şekilde ilerlemiyordu. Lords of Shadow serisi kısmen başarılı olsa da Castlevania eski şanına bir türlü ulaşamadı. Bu dizi sayesinde adı tekrar duyulacak, hatta belki oyun projelerine tekrar konu olacaktır diye düşünüyoruz.

Netflix'ten misler gibi Castlevania dizisi geliyor!
Netflix dizinin yapımcılığını kimin üsteleneceğini resmi bir şekilde açıklamamış olsa da yapımcı Adi Shankar, Facebook'ta yayınladığı gönderi ile dizinin arka planında yer alacağını söyledi. İlk sezonun ilk parçasının bu sene içerisinde yayınlanması bekleniyor.

Dizinin belki beğenmeyeceğiniz yönlerinden birisi, daha çok genç kesime yönelik olabileceği. Animasyon ustası Michael Hirsh, yeni stüdyosu Wow Unlimited Media'nın Netflix ile birleşerek yapacağı animasyon-dizinin genç kesime hitap edeceğini söyledi. Ancak daha önce ortaya çıkan bilgiler ve Shankar'ın yaptığı açıklamalar da yapımın oldukça karanlık, şiddet dolu ve gerçek bir vampir temasını işleyeceğini söyledi. Bu hale getirip nasıl genç kesime uygun yapacaklar, orasını pek anlamadık doğrusu.

Önümüzdeki dönemlerde Castlevania dizisi hakkında yepyeni bilgiler ve görsellerle karşınızda olacağız.
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 16:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.02.2017 01:12
aha güzelim castlevania efsanesini twighliht'a çevirecekler...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.02.2017 21:58
Mükemmel haber gerçekten başarmalarını isterim izlenecek güzel bir dizi daha elde ederiz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.02.2017 21:09
Talihsiz serüvenler serisi güzel olmuştu, gelecek sezonlarından da umutluyum. Büyük ihtimal onun kadar kaliteli bir yapım olacaktır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.02.2017 17:02
Lord of Shadow eski havayıo yakalayamamış mı? Bana saçma geldi ilk oyunundan son oyununa kadar bitirdiğim Castlevania serileri içerisinde LOS serisi inanılmazdır bana göre.
Kalan Karakter: 300 Gönder
komikaze
komikaze 9.02.2017 16:04
İşte bu habere teşekkür edilir.Netflix Bu tarz projeleri çok iyi harmanlıyor ve sağlam dizi haline getiriyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix'ten misler gibi Castlevania dizisi geliyor!
İlginizi Çekebilir