NetEase'den Gamescom'da 2 Yeni Oyun

Tunay Şahin 17.07.2024 - 11:39
NetEase Games, Gamescom'da iki yeni oyun duyuracak. Efsanevi oyun yaratıcıları Suda51 ve Shinji Mikami etkinliğe katılıyor.

Geliştirici NetEase Games, son birkaç haftadır Marvel Rivals'ın resmi lansmanı için yoğun bir şekilde çalışıyor. 6v6 oynanabilen, ücretsiz kahraman nişancı oyunu birkaç başarılı test dönemini geride bıraktı. Ancak NetEase, Marvel Rivals hayranlarına henüz kesin bir çıkış tarihi vermedi. NetEase'in Marvel Rivals'ı Gamescom'a getireceğini açıklaması, bu çıkış tarihini duyurmamış olsa da, geliştirici önümüzdeki ay yapılacak büyük etkinlikte tarihi açıklayabilir.

NetEase, Gamescom'da 2 Yeni Oyun Duyuracak

NetEase Games'in duyurusu bu iki oyunun ne olacağı hakkında herhangi bir ipucu vermiyor. Oyunların Gamescom katılımcıları tarafından denenebileceğini belirtiliyor, bu da her iki oyunun da oynanabilir demolara sahip olacağını gösteriyor. NetEase, Marvel Rivals ve iki yeni duyurulmamış oyunu oynamak için daha fazla fırsatla Gamescom'a büyük hazırlıklar yapmış gibi görünüyor.

NetEase Games, Gamescom'da iki yeni oyun duyuracak

Elbette NetEase'in Gamescom programının sonu bu değil. Ekip ayrıca fuar katılımcılarının ilk kez Xbox Showcase 2024'te gösterilen diğer kahraman nişancı oyunu FragPunk'ı deneyebileceklerini duyurdu. Ayrıca, hayranlar bu yaz düzenlenen Steam Next Fest'te en çok oynanan demo olan hayatta kalma oyunu Once Human'ı da deneyebilecekler. Son olarak, en heyecan verici sürpriz Grasshopper Manufacture'ın Shadows of The Damned: Hella Remastered oyununun etkinlikte yer alacak olması olabilir.

Ancak, bizleri tek heyecanlandıran şey oyun değil. Efsanevi oyun yaratıcıları Suda51 ve Shinji Mikami fuarı ziyaret ediyor. Mikami, orijinal Resident Evil ve birkaç devam oyununun yönetmeniyken, Suda51 en çok Killer7 ve No More Heroes serisi gibi oyunlarla tanınıyor.

Gamescom Açılış Gecesi Canlı Yayını 20 Ağustos'ta başladığında kesin olarak öğreneceğiz. NetEase, duyurulmamış oyunların Geoff Keighley'in etkinliğinde yer alacağını ve muhtemelen başka önemli duyuruların da yapılacağını şimdiden doğruladı.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.08.2024 21:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.07.2024 09:03
Netease kapansın. Marvel gibi, Blizzard gibi hatta Warner Bros İnteractive gibi kocaman şirketler, Diablo, Harry Potter gibi büyük iplerini bu ucube şirkete verip, dzndikk mobil oyunlar yaptıfıyor. Ve bu da o IP lere büyük zarar veriyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.07.2024 14:20
Shadows of The Damned cok keyifli oyundu
Kalan Karakter: 300 Gönder
NetEase'den Gamescom'da 2 Yeni Oyun
İlginizi Çekebilir