Ned Stark yeniden Game Of Thrones'ta !

Mert ÖZTÜRK 12.08.2015 - 16:17
George R. R. Martin sesimizi duymuş gibi.
Sevilen karakterleri öldürme geleneği ile bilinen ünlü Televizyon serisi Game Of Thrones'un izleyicileri belki de hiç bir izleyici grubunda olmadığı kadar diziye bağlılar. Jon Snow'un ölümünün kırkı için Türkiye'de etkinlik düzenlemeleri bile, her şeyi anlatmaya yetiyor gibi..

Sean bean'in canlandırdığı, Game Of Thrones'da katliama uğrayan karakterler zincirinin başında gelen Ned Stark'ın ilk sezondaki ölümü, izleyicileri üzmüştü. Sonunda, Game Of Thrones izleyicilerini mutlu edecek o haber geldi!

Ned Stark yeniden Game Of Thrones'ta !
Watchers On The Wall isimli sitenin iddaasına göre, dizinin altıncı sezonunda Ned Stark'ı göreceğiz. Fakat, bildiğimiz Ned Stark'ı değil, Ned Stark'ın gençliğini göreceğiz. Ned Stark'ın gençlik dönemi, 13 yaşındaki toy oyuncu Sebastian Croft tarafından canlandırılacak.

Henüz bir iddaa olmasına rağmen, Game Of Thrones izleyicilerinin yüreklerine su serpilecek gibi gözüküyor.
Yorumlar 41
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 14:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.08.2015 15:53
Kitap serisinde de böyle olmuştu zaten.Bir süre sonra tüm ana karakterleri bıraktı gitti cerse'i brieen'e falan geçiş yaptı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2015 15:28
iddia diye yazılır, iddaa bahis oyunlatının adı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.08.2015 23:30
Spoiler yedim sizin yüzünüzden!!!!
Olamaz ned stark ölemezzz!!11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.08.2015 10:14
ned stark sana yapılanları asla unutamayız kahpe lanisterler!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mandal
Mandal 14.08.2015 08:53
Spoiler içerir en baştan söyleyeyim.

Gençler öncelikle 6. sezon hikayeyi devam ettirmeyecekler hep flashbackler olacak fikirleri nereden çıkıyor anlamadım. Öyle iş olmaz. Kimse izlemez milyonlarca dolar çöpe gider batarlar. Bu fikirleri bir kenara bırakın en başta. Hikaye devam eder. Kitaptan bağımsız devam eder. Zaten Martin reis kitabın yazılmamış kısmıyla ilgili gidişat hakkında bilgileri dizi yapımcılarına vermişti yaşından dolayı "ölür kalırsam" diye. Yani ana hatlarıyla bir yol haritaları var zaten.

Gel gelelim Ned Stark mevzusuna. Spoiler başlıyor. Kitaplarda Nedin piçi Jon Snow hakkında bir sürü dedikodu vardır. Okuyucular arasında da bir çok tahminler döner durur. Jon Snow Nedin değilde şu savaşlara sebep olan eski kral Robertın sevdiği Nedin kız kardeşinin midir? Şu mudur bu mudur. Bence bu dedikodular hakkında geçmişe gidilecek ve kitapta anlatılan ipucu verilen o konulara bazı açıklamalar gösterilecektir. Kitaplar kendi içinde bir çok gizli açıklanmayan ucu açık durumlara sahip sadece Ned Stark içinde değil. Arada bu tip önemli mevzulara geçmişe dönülüp ışık tutulacağını düşünüyorum. Zaten bunları ilk kez yapmıyorlar. En son hatırladığım 5. sezon Cersei nin çocukluğundan önemli bir sahne ile başlamıştı. Kitapta o kısım daha önemli bilgiler içermekteydi ama dizide biraz daha yüzeysel geçildi o sahne. Bu ve benzeri flashbackler göreceğimiz aşikar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ned Stark yeniden Game Of Thrones'ta !
İlginizi Çekebilir