Mr. Freeze Filmi Gerçek mi?

Tunay Şahin 3.10.2024 - 19:08
Mr. Freeze filmiyle ilgili çıkan söylentilere James Gunn net bir yanıt verdi. Ancak gelecekte böyle bir projeye açık olduğunu belirtti.

DC hayranlarının çıkması için büyük ümitlere sahip olduğu Mr. Freeze solo filmi için çıkan söylentilere DC Studios’un eş CEO’su James Gunn son noktayı koydu. Bir Mr. Freeze projesi üzerinde çalışıldığına dair çıkan haberler hızla yayılsa da Gunn, projeyle ilgili net bir açıklama yaparak bu iddiaları yalanladı.

James Gunn’dan Mr. Freeze Filmi İçin Açıklama

Mr. Freeze filmi söylentileri, özellikle Production Weekly'nin projeyi geliştirme aşamasında gösterdiği bir listeyle alevlendi. Ancak hayranlar Gunn'a Threads üzerinden sorduğunda, ünlü yönetmen bu haberleri hızla reddetti. Gunn, hayranlarına DC Studios’un resmi programı hakkında internetteki bilgilere şüpheyle yaklaşmaları gerektiğini belirtti. "Bu hafta çok fazla söylenti var. Bazıları doğru, bazıları kısmen doğru ve bazıları tamamen yanlış" diyerek dikkatli olunmasını önerdi.

Mr. Freeze Filmi Gerçek mi?

İlginç olan, Gunn’ın Mr. Freeze filmi için kapıyı tamamen kapatmaması. “Kötü bir fikir değil, ancak şu an için bir gerçekliği yok” ifadesiyle gelecekte böyle bir projeye açık olduğunu belirtti.

Mr. Freeze karakteri ilk kez 1959’da Batman #121’de "Mr. Zero" olarak tanıtıldı. Ancak karakterin popülerliği, 1992’de Batman: The Animated Series'de trajik bir arka plan hikayesiyle yeniden şekillendirilmesiyle doruğa ulaştı. Dr. Victor Fries'in ölümcül hasta karısını kurtarmak için yaptığı çalışmaların trajik bir suçluluk hikayesine dönüşmesi, karakteri daha derin ve duygusal bir hale getirdi.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 3.10.2024 22:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mr. Freeze Filmi Gerçek mi?
İlginizi Çekebilir