Mortal Kombat 11'in yeni karakterleri ortaya çıkmış olabilir

Ahmet Özçilingir 11.02.2019 - 10:56
Steam veri tabanı sızıntıya devam ediyor

Geçtiğimiz hafta sonu Mortal Kombat 11'de yer alacak olan yeni karakter Erron Black'in Steam veri tabanı sayesinde ortaya çıktığı  ile ilgili bir haber yapmıştık. Steam'in ver tabanı Steam DB'yi araştıran bir kullanıcı Mortal Kobmat'ın başarım listesini içeren bir kaynak koda ulaşmıştı. Karakterlerin başarımlarını içeren bu listede her karakterin bir kodu bulunuyor. ERR kodu'nun Erron Black karakterini temsil ettiği düşünülüyordu. Steam başarım listesi güncellendi. Yeni karakter kodları ortaya çıktı. 

Mortal Kombat 11 karakter listesi sızmış olabilir 

Güncellenen başarım listesinde yer alan karakter kodları ve muhtemelen temsil ettiği, Mortal Kombat 11'de yer alacak karakterlerin şunlar olduğu düşünülüyor. ERR (Erron Black), KUN (Kung Lao), FRO ( Frost), JAD (Jade), CAS (Cassie Cage), KOT (Kotal Kahn), SCO (Scorpion), Sonya Blade (SON), Sub-Zero (SUB), ve Kabal (KAB)

Eğer bu değerlendirme doğru ise, Mortal Kombat 11'in karakter listesinini neredeyse tamamı sızmış olabilir. Yakında tüm karakterlerin çok fazla bekletilmeden açıklanacağını düşünebiliriz. Mortal Kombat 11, PC PlayStation 4 ve Xbox One için 23 Nisanda yayınlanacak 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 12:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mortal Kombat 11'in yeni karakterleri ortaya çıkmış olabilir
İlginizi Çekebilir