Modern Warfare 3 - Battlefield 3 savaşı pisleşti

Murat Sağlam 10.06.2011 - 17:10
CEO Savaşları başladı
E3'te gösterilen demolar ve yapılan tanıtımların ardından, Electronic Arts ve Activision Blizzard'ın CEO'ları John Riccitiello ile Bobby Kotick arasında bir tartışma alevlenmiş gibi görünüyor.

Modern Warfare 3 - Battlefield 3 savaşı pisleşti
Bobby Kotick, CNBC kanalında katıldığı bir programda "Battlefield 3 yalnızca küçük hayran kitlesine sahip bir PC oyunu." diyerek tartışmayı başlattı. Bu açıklamanın ardından John Riccitiello ise Reuters ajansıyla yaptığı röpörtajda, Kotick'in korkusundan Battlefield 3 hakkında yanlış bilgileri yaymaya çalıştığını söyledi.

Bobby Kotick'in "Biz yalnızca kendi işimize bakıyoruz ve dışarıda kimin ne yaptığıyla ilgilenmiyoruz. Diğer projelerin bitmiş hallerini görmeden hakkında yorum yapmayı doğru bulmuyorum. Örneğin Battlefield 3'ü yalnızca PC'de gördük ve kimse konsollarda bu oyunu görme fırsatına sahip olmadı."

"Bizim birçok müşterimiz oyunumuzu konsollarda oynuyor. Hakkında yorum yapmadan önce Battlefield 3'ü bir de konsollarda görmek gerek." diyerek işleri kızıştırmış.

Bunun üzerine John Ricitiello ise, "Bu aramızdaki savaşın başlangıcı ve açıkca görülebiliyor ki Bobby Kotick bizden korkmuş durumda. Bu sonbaharda devlerin çarpışmasına tanıklık edeceğiz ve bilin bakalım bu savaştan kim galip ayrılacak?"

"Kotick'in bu açıklamaları yapmasının tek amacı yarattığımız bu muhteşem projenin üzerinde şüphe bulutları yaratarak insanları bizden uzaklaştırmaya çalışmak. Eğer söylediklerine cevap vermem gerekirse, bizim oyunumuzun PS3 versiyonu onların Xbox 360 versiyonundan, PC versiyonumuz ise onların PC versiyonundan kat kat iyi oldu diyebilirim."

" Eğer söyleyebilecek bir tek bunu bulabiliyorsa işi çok zor çünkü üç platforma da oyunu sürdüğümüzde oldukça şaşıracaklarından eminim. Eğer bizim basın konferansımıza gelen olduysa, PS3 ve Xbox tanıtımlarını yaptığımızı da görmüştür. Eğer Bobby bunun PC görüntüleri olduğunu düşünüyorsa gerçekten şaşırmış demektir." diyerek konuşmalarını noktalamış.

Hatırlarsanız Bobby Kotick, E3 fuarında Battlefield 3'ün oynanabilir demosunu denemek istemiş fakat Electronic Arts ve Dice yetkilileri buna karşı çıkarak izin vermemişlerdi. Bakalım gelişmeler ne olacak?
Yorumlar 125
MK Okuru
MK Okuru 9.10.2024 19:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
Modern Warfare 3 - Battlefield 3 savaşı pisleşti
İlginizi Çekebilir