Mobil cihazlar için yeni bir Lord of the Rings oyunu duyuruldu

Alparslan Gürlek 16.06.2020 - 17:51
Mobil platformlar için yeni bir Lord of the Rings oyunu duyuruldu. Henüz hakkında net bir bilgi sahibi olunmayan oyunla ilgili bildiğimiz her şeyi bu haberde derledik.

Yine başka bir Lord of the Rings oyunu yolda. Gollum'u temel alan yeni Lord of the Rings oyunu ve Amazon'un MMO Lord of the Rings oyununa takiben yeni bir LOTR oyunu daha duyuruldu. Lord of the Rings: Rise to War isminde gelecek yeni oyun, mobil platformlar için geliştiriliyor.

Yeni Lord of the Rings oyunu Lord of the Rings: Rise to War mobil cihazlar için duyuruldu

Bir mobil strateji oyunu olan Rise to War, Orta Dünya'nın üçüncü çağında geçiyor. Bir basın açıklamasında, oyunun "görsel olarak çarpıcı ve tamamen sadık" olmasını hedefledikleri açıklandı. Oyunda Lord of the Rings: The Two Tower ve Return of the King'den ikonik karakterler ve mekanlar yer alacak. War of the Ring'in sonunda Sauron'un yenilgisiyle sona eren 3000 yıllık bir dönem olan üçüncü çağda geçiyor. Oyunu NetEase ve Warner Bros. Interactive Entertainment birlikte geliştiriyor.

Mobil cihazlar için yeni bir Lord of the Rings oyunu duyuruldu

WBIE'den David Haddad yaptığı açıklamada, "Bu uyarlama, oyuncuların Orta Dünya'nın ikonik mekanlarını ve karakterlerini savaşta stratejik becerilerini keşfetmeleri için yeni fırsatların kilidini açacak." Dedi. Aynı zamanda Rise to War, Üçüncü Çağ'da geçen ilk Yüzüklerin Efendisi oyunu değil. Şirket The Lord of the Rings: The Third Age oyununu geliştirirken, Electronic Arts, The Tower ve  Return of the King uyarlamalarını yayınlamıştı.

Rise to War'un tanıtım görselinde, Sauron'un güçlerinin kuşatması altındaki Minas Tirith şehrini gösteriyor. Oyunun çıkış tarihi açıklanmadı. Diğer yandan, WBIE sahibi AT&T'nin EA, Take-Two ve Activision'un satın alma yarışında olduğu şirketi satmak istediği bildiriliyor. Bunlar henüz hiçbir tarafın onayını almış bilgiler olmadığı için, söylenti olduğunu eklemekte fayda var.

Oyun hakkında henüz net bir bilgi maalesef yok. Oyunun yalnıza ismi ve çıkacağı platformlar kesin bir şekilde açıklandı. Lord of the Rings: Rise to War mobil cihazlar için çıkacak. Hikâyesi ise Sauron'un ordusunun yenilgisiyle sona eren 3000 yıllık bir süreç olan üçüncü çağda geçiyor. Oyun için henüz bir çıkış tarihi duyurulmadı. Özetle elimizde olan bilgiler bu kadar, umarız devamında aydınlatıcı ve detaylı haberler gelir. Lord of the Rings hayranları için mobil platformlarda oynanabilen bir Lord of the Rings oyunu elbette sevindirici olmuştur.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 08:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.06.2020 08:03
Pc çıkmaması üzücü
MK Okuru
MK Okuru 17.06.2020 15:56
15.18 hayır pc için yapılan yeni bir lotr oyunu var onu diyor. Lord of the Rings: Gollum ismi. Daha çıkmadı
MK Okuru
MK Okuru 17.06.2020 15:18
Var derken bfmeyimi kastettin
MK Okuru
MK Okuru 17.06.2020 12:39
Pc var zaten
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.06.2020 23:56
game of thrones offical game vol 2.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.06.2020 21:30
halka savasi....
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mobil cihazlar için yeni bir Lord of the Rings oyunu duyuruldu
İlginizi Çekebilir