Microsoft Flight Simulator için yeni bir oynanış videosu yayınlandı

Ahmet Özçilingir 29.11.2019 - 09:13
"İstikbal Göklerdedir"

Uçuş oyunu tutkunlarının merakla beklediği Microsoft Flight Simulator için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Yayınlanan yeni videoda oyunda yer alacak olan uçakların kokpitlerinin gerçekçi tasarımı gözler önüne seriliyor. Geliştirici ekip özellikle kokpit tasarımında çıtayı bir üst seviyeye çıkarmış diyebiliriz. Yapılan açıklamalara göre, kokpit ışıklandırması daha fazla detay ve bilgi ekranları ile donatılmış kokpit tasarımı Microsoft Flight Simulator'ün en fark yaratan özelliklerinden olacak. Yayınlanan kokpit tasarımı odaklı yeni videoya aşağıdan göz atabilirsiniz. 

Microsoft Flight Simulator için yeni bir oynanış videosu yayınlandı

Microsoft Flight Simulator, arama motoru Bing haritalarındaki uydu verilerini kullanarak tüm dünya haritasının bir benzerini oluşturuyor. Bing'den alınan bu veriler,  Flight Simulator pilotlarına dünyayı keşfetmek için inanılmaz bir kapsama alanı da sağlıyor. Daha gerçekçi bir harita tasarımı yeni oyunda bizi bekliyor.  2020 yılında çıkması planlanan oyun için ilerleyen haftalarda daha fazla bilgi paylaşılacak. Geliştirici ekipten Der Standard, yabancı basınla yaptığı röportajlarda sanal gerçekliğin geliştirici ekip için birinci derecede öneme sahip olduğunu belirtmişti. Bakalım oyunda VR desteği görebilecek miyiz?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 16:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.12.2019 10:34
Türkçe dil ile gelirse seviniriz...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.11.2019 20:14
Microsoft koçum niye last of us uncharted tarzı özel oyunlar yapmıyosun koskoca DÜNYANIN en zengin adamı başında niye Sony’ye küçülüyorsun boyun eyiyosun birde senin görelim unchartedlarını god of war’larını seninkiler nası olacak ,,uçak sürme nedir niye saçmalıyosun aranızda Sony’le anlaşmamı var.?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Microsoft Flight Simulator için yeni bir video yayınlandı
İlginizi Çekebilir