Merlin'in Kazanı olarak Hidden Massacre'ın basın sponsoru olduk!

Furkan Güler 2.08.2018 - 15:29
Kendilerine başarılar diliyoruz.

Yıllar içerisinde gelişen eSpor sektörü bu günlerde milyonlarca dolarlık bir pazar haline geldi. Ülkemizde de binlerce oyuncunun takip ettiği eSpor sektöründe süregelen yarışa yeni ve güçlü bir takım daha katılıyor. Hidden Massacre'ın katıldığı bu yarışta kendilerinin basın tarafına destek olacağız. Resmi olarak basın sponsoru olduğumuz Hidden Massacre, göz önünde bulunan tüm eSpor dallarında yarışacak kadar iddialı!

Merlin'in Kazanı, Hidden Massacre takımının basın sponsoru oldu

Ülkemizde daha çok League of Legends ve Counter Strike Global Offensive oyunları etrafında dönen eSpor, büyük turnuvaları sayesinde takımların albenisini kazanıyor. League of Legends tarafında Şampiyonluk Ligi'ni düzenleyen Riot Games, her canlı yayınında en az TV dizileri kadar reyting yapabiliyor. Diğer bir yandan 29 Eylül tarihinde düzenlenecek olan Blast Pro Series'le birlikte ülkemizde CS:GO ateşi daha da yükselecek. Dünyanın en iyi takımlarının yarışacağı turnuvaya yurt dışından bile izleyici gelmesi bekleniyor.

Sona geldiğimizde ülkemizde hızla büyüyen bu eSpor sektörüne Merlin'in Kazanı olarak sessiz kalamazdık. Hidden Massacre takımına maçlarında başarılar diliyoruz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 19:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2018 18:03
Başarılar diyelim o zaman.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Merlin'in Kazanı olarak Hidden Massacre'ın basın sponsoru olduk!
İlginizi Çekebilir