Marvel's Avengers için War Table etkinliğinde gösterilen her şey

Alparslan Gürlek 24.06.2020 - 18:20
Bugün TSİ 19:50'de başlayan Marvel's Avengers War Table etkinliğinde Marvel's Avengers oyununa dair duyduğumuz her şeyi bu haberimizde derledik.

Square Enix imzasını taşıyan Marvel's Avengers için bugün yapılan etkinlikte oyuna dair birçok detay gösterildi. Marvel's Avengers War Table etkinliğinde gördüğümüz her şeyi bu haberimizde derlemeye çalıştık. Gelin hep beraber Marvel's Avengers'a dair neler gösterildi inceleyelim.

Marvel's Avengers yeni fragmanlar ve gösterilen tüm detaylar

Sunumun girişini enfes görünen bir sinematik fragmanla yaptılar. Devamında ise Marvel's Avengers oyununun karakterleri hikâyeleriyle birlikte tanıtılmaya başlandı. Bunlar süper kahramanlardan ziyade oyunun ana kötüleri ve yeni tanıştığımız karakterler oldu. Oyun içerisinde süper kahramanlara özel bölümlerin olduğunu belirttiler. Hemen ardından oyunun "Once an Avenger" bölümüne ait oynanış videosu gösterildi. Söylemek gerekiyor ki gerek oynanış gerek ise grafikler efsane gözüküyor! Takım arkadaşlarıyla birlikte yapılabilen bitiriciler ise farklı bir lezzet. Farklı düşmanlara farklı dövüş teknikleri uygulanması gerekiyor. Dikkatimizi şu çekiyor ki oyunda tansiyon daima yüksek ve aksiyon had safhada.

İşte sunumda gösterilen oyunun hikâyesinin kısa bir özeti diyebileceğimiz koltuğun ucunda izlediğimiz sinematik fragman:

CO-OP çok oyunculu bir oyun olduğundan kahramanların yeteneklerinin birbirini etkilediğine de vurgu yaptılar. Çizgi romanlardan ve filmlerden gördüğümüz dövüş tekniklerini uygulamayı nasıl istediğimizi bildiklerinden, bunun üzerinde durduklarını belirttiler. Her kahramanın kendi yetenek ağacı ve kendi giyilebilir ekipmanları var. Ayrıca satın alınabilir kostümleri de mevcut. Bunu da "İyi görün, iyi oyna" olarak özetliyorlar. Kostümlerin hepsinin çizgi romanlardan uyarlanmış olduğunu görüyoruz.

Oyunun takım arkadaşlarıyla birlikte oynanabilen CO-OP Warzones modu için gösterilen oynanış fragmanı ise hemen burada.

Farklı düşmanlar için farklı dövüş teknikleri kullanmamız gerektiğinden bahsetmiştik, takım arkadaşlarımızın da oyun içinde bizim yeteneklerimizden etkilenebildiğini belirtmiştik. Bu ikisinin kanlı canlı karşımızda olduğu, oyunun saf aksiyon ve yüksek tansiyon içeren yeni oynanış videosunu da hemen buraya bırakıyorum. Oyunun dövüşleri, grafikleri, düşman tasarımları enfes görünüyor. İyi seyirler efendim...

Square Enix'in yayınladığı Crystal Dynamics ve Eidos Montréal tarafından geliştirilen Marvel's Avengers oyunu 4 Eylül 2020 tarihinde raflarda yerini alacak. PC, PlayStation 4, Xbox One için çıkacak olan oyunun PlayStation 4 ve Xbox One sürümünü satın alan oyuncular için yeni nesile geçiş yapılabilecek. Bu iki konsoldan oyunlarını satın alan oyuncular, Xbox Series X ve PlayStation 5 konsolları çıktığı zaman oyunlarını kendileriyle birlikte yeni konsollarına taşıyabilecek. Ayrıca, oyunlar ile birlikte oyuncuların Marvels Avengers kayıtları, ilerlemeleri de yeni nesil konsollarına geçecek. Oyuncular mevcut konsollarında oyunu bıraktığı yerden, yeni nesil konsollarında devam edilebilecek.

Oyunun hikâyesi San Francisco'da yapılan A-Day kutlamaları sırasında bir kaza sonucu şehrin çoğunun yıkılıp ortalığın karışmasıyla başlıyor. Kaptan Amerika'nın sözde ölümü ve Avengers ekibinin dağılmasıyla ise tam çorba kıvamını alıyor. Beş yıl sonra, tüm ülkede süper kahramanların yasaklanmasının ardından dünyanın tek umudu yine bu süper kahramanlar oluyor. Dünyayı kurtarmanın tek yolu ise en güçlü süper kahramanları birleştirmekten geçiyor.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
shehzadeMurat31
shehzadeMurat31 25.06.2020 21:12
Crystal Dynamics ve Eidos Montreal, yine çok güzel bir oyun yapmışlar...her iki firma çok güzel oyunlar yapıyorlar...Marvel's Spider Man'den sonra, yine başka bir Marvel oyunu...oyunlar artık çok güzel oluyor...10 sene önce bunun tam tersi olurdu...oyunu PC'de oynamak için, yeni bir ekran kartı almak şart...Ram'ler düşükse, yükseltmek lazım...yani yeni bir AMD ya da Nvidia RTX ekran kartlarından almak şart bu oyunu doğru düzgün ve takılmadan oynayabilmek için...konsollar için hiç bir şey demiyorum zaten...PS5 ve XBOX X Series ile adeta coşacak bir oyun...yeni nesil konsolların gücü tartışılmaz bile...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.06.2020 10:33
Adamların bilgisayarı bile kaldırmamış oyunu takıla takıla oynuyor bakalım bizim 1080ti ler ne yapacak.
shehzadeMurat31
shehzadeMurat31 25.06.2020 20:49
1080 Ti'lar sürünecek... RTX ekran kartları daha rahat oynatır...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.06.2020 02:49
Üff thoru ne yapmışlar arkadaş! filmdeki thorun aynısını koymuşlar resmen . fakat doktor strange mutlaka eklenmeli thanos falanda koyarlarsa tadından yenmez
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel's Avengers yeni video ve tüm detaylar
İlginizi Çekebilir