Marvel's Avengers, Xbox Game Pass'e ekleniyor

Eren Eroğlu 28.09.2021 - 18:00
Crystal Dynamics tarafından geliştirilen Marvel's Avengers, 30 Eylül 2021'de Xbox Game Pass PC, konsol ve bulut kütüphanesine dâhil oluyor.

Square Enix'e ait bir stüdyo olan Crystal Dynamics'in Marvel's Avengers'ı, Xbox Game Pass'e ekleniyor. Geçtiğimiz günlerde Game Pass söylentileri çıkmış olan Marvel's Avengers, 30 Eylül'de konsol, PC ve xCloud kütüphanesine dâhil oluyor. Square Enix'in Crystal Dynamics stüdyosu ile ortaklığı devam edecek gibi gözüken Xbox tarafı, geçtiğimiz günlerde de Perfect Dark üzerinde birlikte çalışacaklarını açıklamıştı.

Marvel's Avengers, Xbox Game Pass'e ekleniyor

30 Eylül 2021'de PC, konsol ve bulut için Xbox Game Pass'e eklenecek olan yapım, daha önce yayımlanan tüm ücretsiz içerikleri ve görevleri de beraberinde getirecek. Xbox Game Pass üyeliğine sahip olan herkes, oyunun çıkışından bu yana eklenen tüm kahramanları ve görevlere üyelikleri dâhilinde erişebilecek.

Marvel's Avengers, Xbox Game Pass'e ekleniyor

Ayrıca, Game Pass abonelerinin, yayımlanmış olan yeni War for Wakanda genişletme paketine de erişebileceği belirtilirken, saatler sürecek yeni çevrimiçi ve hikâye deneyimi vaat ediliyor. Xbox tarafının Square Enix ve Square Enix'e ait bir stüdyo olan Crystal Dynamics ile iş birliği artıyor gibi gözüküyor. Microsoft'a ait bir stüdyo ve Xbox özel oyunu Perfect Dark üzerinde çalışan The Initiative ekibi, Crystal Dynamics ile ortaklığını geçtiğimiz günlerde resmî bir şekilde açıklamış bulunuyordu. Yaşanan bu gelişmeler ve ortalıkta dolaşan ''Xbox yeni bir satın alım gerçekleştirecek'' söylentileri, Square Enix teorilerini bir kez daha gün yüzüne çıkarıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 02:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.09.2021 19:22
Geleceğini az çok tahmin ediyordum zaten. Aldığı kötü yorumlardan sonra böyle bir karar çok mantıklı olmuş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel's Avengers, Xbox Game Pass'e ekleniyor
İlginizi Çekebilir