Marvel's Avengers beta tarihleri açıklandı

Ersin Kılıç 16.07.2020 - 10:17
Ekibin önemli üyelerini kontrol edeceğimiz Marvel's Avengers oyunu için beta tarihleri açıklandı. Oyunun ilk betası bu ay sonunda başlıyor.

Marvel's Avengers oyunu için yeni bilgi ve detaylar gelmeye devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz ay sonunda uzun bir oynanış videosu ile karşımıza çıkan oyunun beta tarihleri de geçtiğimiz saatlerde açıklandı. Gelen bilgilere bakacak olursak Square Enix oyun için çok aşamalı bir beta dönemi planlıyor.

Marvel's Avengers için ilk beta bu ay sonunda başlıyor

Square Enix yaptığı açıklama ile Crystal Dynamics tarafından geliştirilen oyun için üç beta aşaması düzenleneceğini duyurdu. Bu açıklamaya göre oyunu ilk olarak Playstation 4 sahipleri deneme fırsatı yakalayacaklar. Marvel's Avengers'ın ilk betası 7 Ağustos tarihinde oyunu ön sipariş ile satın alan oyuncular için açılacak.

14 Ağustos'ta ise Playstation 4 için açık betaya girecek olan oyun PC ve Xbox One kullanıcılarında ise yine ön sipariş veren oyun severlere açılacak. Bir hafta sonra yani 21 Ağustos itibari ile oyunun tüm kullanıcılar için açık betaya gireceği açıklanmış.

Ayrıca bu beta programı dışında oyun için yeni bir War Table etkinliği düzenleneceği de açıklandı. Yapılan bu açıklamaya göre 29 Temmuz'da Türkiye saati ile 20:00'de oyun için yeni bir sunuma imza atılacak. Muhtemelen beta içeriği ilk kez bu sunumda oynanacaktır diye tahmin ediyoruz.

Marvel's Avengers beta tarihleri açıklandı

Marvel's Avengers hakkında

Hikaye aslında Avengers üyelerinin çuvallaması ile başlıyor. Iron Man, Demir Adam, Hulk, Thor ve Black Widow üyelerinden oluşan Avengers'ın San Francisco'da açılan merkezinin kutlamalarına gidiyoruz. A-Day olarak adlandırılan bu günde önemli bir saldırı oluyor ve yaşanan trajedi sonrasında tabi ki sorumluluk Avengers üyelerine kalıyor. A-Day olaylarından 5 yıl sonrasında ana hikayenin başladığı Marvel's Avengers üyelrin tekrar bir araya gelmesi ve ortaya çıkan yeni oluşumlara karşı mücadelesini anlatacak. Aslında hikayenin bu anlatılan kısmını daha önce yayınlanan videolarda ve E3 fuarı sırasındaki duyuruda da görmüştük.

Co-op için farklı görevler ve oyun modlarına da sahip olan Marvel's Avengers an itibari ile ön siparişe de açılmış durumda. 4 Eylül 2020'de çıkacak oyunun Steam fiyatı 289 TL olarak gözüküyor. Konsol sürümü ise 299 TL fiyat etiketine sahip. Yayınlanan yeni videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 17:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.07.2020 19:36
Tsuşima 78 aldiysa bu oyun 55-60 bandinda gezer
Kalan Karakter: 300 Gönder
kurtozer
kurtozer 16.07.2020 11:46
fiyatları inşallah uçuk olmaz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.07.2020 11:16
Alırım betayı oynarım iade ederim
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel's Avengers beta tarihleri açıklandı
İlginizi Çekebilir