Marvel'ın Eternals filmine ünlü bir oyuncu daha katılıyor

Ersin Kılıç 27.06.2019 - 09:34
Filmin kadrosu genişliyor

Marvel, Spider-man: Far From Home filmi sonrasında yeni faz için iyice kolları sıvayacak da diyebiliriz. Önümüzdeki fazın ilk ve en önemli filmlerinden birisi de şüphesiz The Eternals olacak. İşte kadrosunda farklı isimlerin konuşulduğu filmde Salma Hayek'in de rol alabileceği belirtiliyor.

Salma Hayek, The Eternals filminin kadrosuna katılabilir

The Wrap sitesinin haberine göre daha önce Frida, Desperado ve From Dusk till Dawn gibi önemli filmlerde oynamış olan Salma Hayek, The Eternals filmine oldukça yakın. Oyuncunun hangi rolde yer alacağına dair bir açıklama yok ama tahminler Thena karakteri üzerine yoğunlaşıyor. Yine de bu konuda Marvel tarafından gelecek açıklamanın beklendiğini de belirtelim.

The Eternals filmi için son olarak Keanu Reeves ismi de geçmiş ve ünlü oyuncunun kötü roldeki Druig karakteri için düşünüldüğüne dair iddialar ortaya atılmıştı. Bu iddialar sonrası Marvel'ın Keanu Reeves'i sinematik evrene katmak istediğini ama onun için en mükemmel rolü beklediklerini öğrenmiştik.

Çekimleri bu sonbaharda başlayacak olan The Eternals filminde Oscar ödüllü oyuncu Angeline Jolie dışında Game of Thrones ve Bodyguard dizilerinden hatırlayacağımız Richard Madsen, Busan Treni filminde de yer alan Dong-Seok Ma ve komedyen Kumail Nanjiani gibi önemli isimler de bulunuyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 12:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
oXelight
oXelight 28.06.2019 15:41
50 yaş üstü eternal :), altına da spiderman gibi teenage topladık mı tamamdır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.06.2019 13:13
İçimden bi his infinity saga dan sonra marvel bitti diyor mükemmel oyuncularla mükemmel şeyler izledik yine de sağol marvel
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel'ın Eternals filmine ünlü bir oyuncu daha katılıyor
İlginizi Çekebilir