Marvel, Yeni Dizi İçin Vision'ı Yeniden Canlandırıyor

Tunay Şahin 3.06.2024 - 23:26
Marvel, 2026'da yayınlanacak yeni bir Disney Plus dizisi için Paul Bettany başrolde olduğu Vision'ı yeniden canlandırıyor.

Marvel, Vision karakterini ilginç bir yetenekle bir kez daha canlandırarak yeni bir Disney Plus dizisi Vision Quest için hazırlık yapıyor. Variety'nin haberine göre, bu dizide Vision rolünde yeniden Paul Bettany yer alacak. Star Trek: Picard'daki çalışmalarıyla tanınan Terry Matalas ise dizinin yapımcısı olarak görev yapacak. Dizinin, 2026 yılında yayınlanması planlanıyor.

Yeni Dizinin Adı Vision Quest

Paul Bettany'nin Vision karakteri etrafında şekillenecek bir Disney+ dizisi hakkındaki haberler 2022'den beri konuşuluyor. O dönemde, Deadline dizinin adının Vision Quest olduğunu ve WandaVision'ın yaratıcısı Jac Schaeffer'in bu diziyi yöneteceğini bildirmişti. Ancak, Schaeffer'in bu projeye bağlı olmadığı artık kesinleşti. Independent muhabiri Jeff Sneider, Schaeffer'in Agatha All Along adlı yan dizisini tamamladıktan sonra Marvel Sinematik Evreni'ne (MCU) ara verdiğini açıkladı. Bu nedenle Marvel, Terry Matalas'ı onun yerine görevlendirdi.

Marvel, Yeni Dizi İçin Vision'ı Yeniden Canlandırıyor

Matalas, 2016'dan 2021'e kadar süren MacGyver dizisi ve bilimkurgu dizisi 12 Monkeys üzerindeki çalışmalarıyla da tanınıyor. Star Trek: Picard ile Writers Guild of America Ödülü'ne aday gösterilen Matalas, kısa süre önce Marvel Studios başkanı Kevin Feige ile birlikte Star Trek'e özel bir podcast'te de yer aldı.

Vision karakteri son olarak televizyon mini dizisi WandaVision'da görülmüştü. Paul Bettany, bu dizide karakterin iki versiyonunu canlandırarak kendisine Emmy adaylığı kazandırmıştı. Bu yeni dizi muhtemelen dizinin finalinde ortaya çıkan "White Vision" karakterine odaklanacak.

Paul Bettany dışında, dizide rol alacak diğer oyuncular henüz açıklanmadı. Bettany'nin WandaVision'daki rol arkadaşı Elizabeth Olsen'in diziye katılıp katılmayacağı da belirsizliğini koruyor. WandaVision, Marvel'in en yüksek reyting alan projelerinden biri ve büyük ödüllere aday gösterilen birkaç projeden biri olarak öne çıkıyor. Bu yeni spinoff dizi, Marvel'ın iki yıl içinde ilk canlı aksiyon dizisini çekmesi anlamına geliyor ve televizyon stratejisinde önemli bir değişimi temsil ediyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 18.10.2024 06:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.06.2024 18:50
marvel end game ile bitti daha uzatmanın anlamı yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.06.2024 12:45
vision öldü daha neyini canlandıracak acaba? marvel bitmiş yokları oynuyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel, Yeni Dizi İçin Vision'ı Yeniden Canlandırıyor
İlginizi Çekebilir