Mario + Rabbids Kindom Battle'dan Mario'ya özel video

Hakan Hervenik 8.08.2017 - 10:50
Ubisoft yayınladığı yeni video ile Mario'yu yakından tanıttı.
Ubisoft ve Nintendo ortaklığından doğan Mario + Rabbids Kingdom Battle artık sona yaklaşıyor. Çıkışını bu ay sonunda yapacak olan oyun için Ubisoft, bugün yayınladığı video ile kahramanımız Mario'yu tanıttı. Mario'nun silahına yakından baktığımız ve bununla birlikte birden çok özelliğine de göz atıyoruz. Büyük çekici ile düşmanları ezmesi, düşman sırasında tepki verişi ve takım arkadaşlarını güçlendirmesi bunlardan bazıları. Oyun her zamanki gibi renkli görünmeye devam ediyor. Bildiğiniz üzere Ubisoft, Mario + Rabbids: Kingdom Battle'da The Divison'ın Snowdrop motorunu kullanıyor. Bu da oyuna farklı ve dinamik bir hava katmayı başarmış.


Ubisoft ve Nintendo'nun birlikte çalıştığı proje olan Mario + Rabbids Kingdom Battle, sıra tabanlı bir strateji olup iki oyunun karakterlerini uzun bir macerada birleştiriyor. Grafiksel anlamda başarılı olan oyun, geride bıraktığımız aylarda birden çok "En Çok Beklenen Strateji Oyunu" ödülünü evine götürmüştür.

Mario + Rabbids Kingdom Battle, 29 Ağustos'da çıkışını yapacak. Nintendo Switch oyuncularının merakla beklediği oyunun, E3'de yayınlanan videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2024 00:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mario + Rabbids Kindom Battle'dan Mario'ya özel video
İlginizi Çekebilir