Mafia 3: Stones Unturned

Yiğit Duman 1.06.2017 - 13:17
Seni takip edeceğim Lincoln
Vietnam'da ki soğuk savaşın geçtiği dönemlerden kalma arkadaşlıkları olan John Donovan ve Lincoln Clay, bir gün Lincoln Clay'in ailesinin ölüme terkedilmesi ve bu katliamın intikamını almak için bir araya geldi. Lincoln, Donovan'dan ailesinin intikamını almak için yardım istemişti. Donovan'da hiç düşünmeden bu işi kabul etmişti. Şimdi yardım sırası ana karakterimiz Lincoln Clay'de.

Savaş zamanlarında işler bir anda değişmiş ve hain düşman Connor Aldridge taraf değiştirmişti. John Donovan'ı adeta ölümün eşiğine bırakmıştı.  Şimdi askeri ordu uçağı düştü ve bu uçaktaki kayıp kargo hain Connor Aldridge ve paralı askerleri tarafından New Bordeaux'ta aranıyor. Lincoln ve Donovan ise, bu operasyonu durdurmak için yeniden bir arada.

Bunun yanı sıra iş birliği yapacağımız Robert Marshall'ın New Bordeaux'ta '' Ödül Avcılığı '' isminde operasyonları mevcut. Biz de kendisine bu operasyonlarda yardımcı olacak, yeni silah ve ekipmanlarla '' avları '' haklayacağız. 

Mafia 3: Stones Unturned
Sevgili okurlar, DLC'nin içeriklerine ve yapısına bakmadan önce, kendi görüşlerimi belirtmek ve önceki DLC'de olduğu gibi ufak bir bilgilendirme, uyarı yapmak istiyorum. Uyarı; Stones Unturned, Season Pass'in bir parçası olup kendisi tek olarak satın alındığında 45₺'ye denk gelmektedir. Eğer Season Pass'e sahipseniz, oyuna çıkacak 3 DLC'ye de '' zaten '' sahipsiniz. Ayrı olarak satın almanıza gerek yok. Direk tek DLC yerine Season Pass almak isterseniz, o da 90₺'ye denk geliyor. Yani çok daha karlı oluyorsunuz.

Şimdi kendi görüşlerime geçmek istiyorum, şöyle ki; Stones Unturned, tadından yenmez bir DLC olmuş. Uzun olmasada size gerçekten çok güzel aksiyon, heyecan veriyor. Kısa bir maceraya çıkıyorsunuz. Şehrin yeni ormanlık alanlarını ve hainlerin ıssız, gizli üslerini keşfediyorsunuz. Güzel ekipmanlar temin ediyor, yeni araçlara sahip oluyorsunuz. Gerçekten size o heyecanı hissettiriyor ve meraklanıyorsunuz. Aslında herkesin Mafia 3'ten '' ilk başta '' beklediği hareketlerden biri olabilirdi bu DLC..
 
Ayrı olarak John Donovan'ın geçmişten bugüne bir hikayesine tanıklık ediyorsunuz. Not olarak bir belirtme yapacağım bu arada, John Donovan, bazı forumlarda, kısımlarda Mafia 4'ün baş karakteri olacak gibi fikirler görmüştüm. Eğer bir gün olursa, biz de burada bunu yazmış oluruz, bakalım.

Mafia 3: Stones Unturned
İçerikler şu şekilde;

- Şehrin yeni bölgelerini keşfedeceksiniz. Açıklarda bir sahilde ve ormanının derinliklerindeki gerçekten ıssız, gizli mekanları basacak, hain Aldridge'nin işlerini bozacaksınız.
- Artık ateşlemeli ve silahlı araçlar kullanabileceksiniz, patlayıcı silahlar, destekli araç gereçler ve nesneler size hem kolaylık sağlayacak, hemde büyük bir heyecan katacak.
- İş birliği yaptığımız Robert Marshall'ın '' Ödül Avcılığı '' operasyonlarına katılacak, yeni Dart silahıyla düşmanları çaresiz bırakacak ve aracın bagajına atarak teslim edebileceksiniz.
- Silahlar bölümüne yeni bir özellik ekleniyor; Nişancı Desteği. Bu sayede özellikle zor savaşlarda gerçekten yardımcınız oluyor.

Olumsuz Yön;
- DLC'nin kısa olması.

Sonuca gelecek olursak, Mafia 3 : Stones Unturned DLC'si, gerçekten ilk baştan beri Mafia 3 için istenen olasılıktı bana kalırsa. Oyun ilk çıktığı zaman beklenen, aranan isteklerden biriydi bence. Savaş deneyimini ve operasyon heyecanını gerçekten hissedeceğinizi düşünüyorum. Ve bu yüzden, benim tavsiyem kesinlikle almanızdan yana. İçerikleride cabası. Yinede, tabii ki seçim sizin! 
Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
levis
levis 3.06.2017 17:57
Yeni DLC fazla kısaydı. Anında bitti.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.06.2017 10:03
Bu oyunu henüz oynamadım.Ps4 proda hataları düzeltilmişmidir acaba bilgisi olan varmı.Okadar kötü şeyler yazılmıştıki oyun hakkında bilemedim alsammı almasammı.Çok seçici bir insanım kolay kolay beğenmem oyunları.Oyun gerçekten kötümü okadar bilgi verirseniz sevinrim.
warehouseman
warehouseman 2.06.2017 21:16
Mafia olarak kötü,ama başka bir isimle çıksaydı 10 numara oyun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.06.2017 22:04
oyunu bitiremeden sildim.
MK Okuru
MK Okuru 2.06.2017 09:45
senin sorunun !
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.06.2017 17:36
olum bitirince oyunu sildiydim ben yaaa şimdi yine indirecem
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.06.2017 15:59
Ilk once oyunu duseltsinler grafikler berbat oyunda hata dolu yazik
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mafia 3: Stones Unturned
İlginizi Çekebilir