1/2

Lucius

Uğur Nayır 31.07.2011 - 13:23
Şeytanın oğlu iş başında!

Sevimli duran ama boğucu ve ürkütücü bakışlarıyla insanların içini delen Damien Thorn, etrafındakilere resmen lanet getiriyordu. Çevresindekiler ilginç kazalarla hayata veda ediyordu, çünkü o şeytanın oğluydu… 1976 yapımı The Omen filmi oldukça ses getirmiş ve devam filmleri de yapılmıştı. Sinema tarihine kült korku filmlerinden biri olarak adını yazdırdı. Etkileyici bir Soundtrack’i de vardı. Melek yüzlü şeytan Damien’ı da Harvey Stephens canlandırmıştı. The Omen’in yerini ise Lucius almaya hazırlanıyor, bu sefer bu rolü de biz üstleneceğiz.

Canice ama kasıtlı olmayan cinayetler

6 Haziran 1966’da doğan Lucius normal bir çocuktu, zaten kimse de ondan daha fazlasını beklemiyordu. Lüks bir malikanede, zengin anne ve babasıyla yaşıyordu. Ancak 6 yaşına bastığı gün işler değişti. Doğum günü gecesi gerçek ortaya çıkmıştı, Lucius şeytanın oğluydu. Özel güçlerle donatılmıştı, zihin kontrolü ve telekinezi gibi cehennemi yetenekleri vardı. Misyonunu gerçekleştirmesi için aile üyelerinden ve malikane personelinden tek tek kurtulması gerekiyordu.

Lucius’u kontrol ettiğimiz yapımda amacımız belli. Kendimizi belli etmeden, kaza süsü vererek konak sakinlerini ortadan kaldırmak. Oyunda şüpheleri üstümüze çekmememiz gerekecek. Yapımda evdeki basit eşyaları kullanarak cinayetleri tek tek gerçekleştirebileceğiz. Evdeki çalışma odasında dolapların veya çekmecelerin içini karıştırırken bir tane asma kilit buldunuz.

Kilidi aldıktan sonra soluğu kasabın yanında alacaksınız. Kasap derin dondurucunun kapağını açıp, içeri et almak için girdiğinde kapıyı arkasından kapatıp, üstüne de kilidi vuracağız. Sonra dolabın derecesini en yüksek kademeye getirip, kasabın donarak işinin bitmesini sağlayacağız. Tabii ki cinayet alanını bu kadar delille bırakıp gitmek olmaz. Dereceyi normal haline getirdikten sonra kilidi de alacaksınız, sonrasında kapıyı açacaksınız. Kasabın cesedi yerde duruyor olacak. Siz de ortadan tüyeceksiniz. Kilidi de başka bir yere atacaksınız.