Logitech yeni ürünü G900 Chaos Spectrum'u duyurdu

Ersin Kılıç 24.03.2016 - 13:52
Firma yeni kablosuz mouse'unu tanıttı
Logitech G, kablosuz teknolojisini, gelişmiş optik sensörünü, esnek çok yönlü tasarımını ve kişiselleştirilebilir aydınlatma özelliğini, G900 Chaos Spectrum Gaming Mouse’da buluşturdu. Profesyonel eSpor oyuncuları tarafından güvenilen Logitech® G900 Chaos Spectrum, gecikme yaşanmadan anında tepki veren kablosuz performansı ve uzun pil ömrüyle dikkat çekiyor. Mekanik pivot tuş yapısı ve hafifliği sayesinde maksimum performans ve uzun süreli oyun keyfi sunuyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Logitech Oyun Birimi Genel Müdürü ve Başkan Yardımcısı Ujesh Desai, “Fikrini aldığımız profesyonel eSpor oyuncularından hiçbiri, kablolu mouse kullanmayı sevmiyor. Kablosuz mouse’un kullanma özgürlüğünü, kablolu mouse’un da performans ve güvenilirliğini istiyor. Bu bilgilerden yola çıkarak söyleyebilirim ki, bizim tasarım hedefimiz; rakiplerimizden daha hızlı ve kablosuz bir mouse üretmekti. G900 Chaos Spectrum’un bu istekleri karşıladığına ve bugüne dek ürettiğimiz en iyi gaming mouse olduğuna eminiz.” dedi.

Profesyonel Sınıf  Kablosuz Teknoloji

Logitech® G900 Chaos Spectrum, 1 milisaniye rapor hızı ve 2,4 GHz kablosuz bağlantısıyla, kablolu ve kablosuz rakiplerinden daha iyi performans gösteriyor. Sensörün güç tüketimini önemli derecede azaltan yeni saat ayar teknolojisi sayesinde, tek şarjla 32 saat boyunca (var olan aydınlatmayla 24 saat) kesintisiz oyun oynanabiliyor. Logitech Gaming Software Battery Assistant, G900 Chaos Spectrum’un pil ömrünü bildirerek, oyunun yarıda kesilmesini engelliyor. Şarj etmek için oyunu durdurmaya gerek olmadan kablosuz ve kablolu modlar arasında sorunsuz geçiş yapılabiliyor. Tamamen boş bir pilin yeniden şarj olması, yaklaşık 2 saat alıyor.

En Hassas Optik Sensör

PMW3366, Logitech’in gelişmiş teknolojisiyle üretilen, saat ayarlama özelliğine sahip optik oyun sensörü. Oyun tutkunları ve profesyoneller tarafından piyasadaki en iyi gaming mouse sensörü olarak kabul edilen PMW3366, en hassas dokunuşları bile düzgün ve duyarlı bir performansla ekrana yansıtıyor. DPI, 200 ile 12.000 aralığındaki sıfır filtreleme ve düzeltme özelliğiyle, hangi hızda olursa olsun üstün izleme ve doğru tepki verme kabiliyeti sağlıyor. 

Ele ve Tarza Göre Tamamen Kişiselleştirilebilir Yapı

G900 Chaos Spectrum, esnek çok yönlü tasarımının ötesinde, manyetik tuş kapakları kullanılarak gerçek anlamda sağ ve sol ele uygun bir mouse’a dönüşebiliyor. Avuç içi, pençe ve parmak ucu tutuş stillerinin haricinde, farklı tutuşlar için de tasarlanan mouse’un, aydınlatma rengi ve parlaklığı, Logitech Oyun Yazılımı’nda bulunan 16,8 milyon renkten seçilerek; stil, sistem ve ortama uyacak şekilde programlanabiliyor. G900 Chaos Spectrum, yanıp sönen ışıklarıyla kullanılabildiği gibi, sistem kapalıyken uyku moduna da alınabiliyor. Sensör, üstün performans için, kullanılan yüzeyin fiziksel ve yansıtıcı özelliklerine göre ayarlanabiliyor.

Mekanik Pivot Tuş Tasarımı

G900 Chaos Spectrum sahipleri, mekanik pivot tuş tasarımıyla, üstün tepki kabiliyetinin yanı sıra, hızlı, doğru ve güvenilir tıklama performansına sahip oluyor. Tuşlar, hassas ve etkin tıklamayla hızlı geribildirim almak üzere tasarlandı. Metal yay gerginliğini ayarlayan sistem ve özel mekanik menteşeler, sol ve sağ tuşların içine yerleştirildi. Sistem, tuşlar ve anahtarlar arasındaki ön hareket mesafesini azaltırken, her bir tıklama için gereken kuvveti en aza indiriyor ve tıklamalar arası tepki süresini azaltıyor. Sonuç; yüksek tepki hızı, hassas, doğru ve güvenilir bir tıklama performansı.

Kusursuz Tasarlanan Hafif Yapı

Logitech® G900 Chaos Spectrum, dengesini korurken aynı zamanda her bileşenindeki ağırlığı azaltmak için optimize edildi. Kaplamasından, süper hızlı tekerleğin yerleştirildiği çukur hazneye kadar tüm parçaları tizizlikle analiz edilerek, daha hafif olarak tasarlandı. Böylece; uzun süre rahat kullanım ve hızlı geribildirim sağlayan, 107 g ağırlığında bir gaming mouse üretildi.

Fiyat ve Bulunurluk

Logitech® G900 Chaos Spectrum’un Nisan 2016 itibarıyla Avrupa’da, 179€ tavsiye edilen satış fiyatıyla piyasaya sunulması bekleniyor.

Basın Bülteni

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.03.2016 22:04
logitech in en sevdiğim özelliği kablosuz aletlerinin adaptörü yok olsa saate 1 çıkarıp adaptörde şarj etmesini bekliycektik
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.03.2016 13:23
Kablosuzmuş. Geç.
Kalan Karakter: 300 Gönder
obscurhomme
obscurhomme 25.03.2016 20:07
180 Euro mu?
Ohaynes!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.03.2016 19:37
bir mouse 600 lira! yok artık daha neler
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.03.2016 15:17
179 euro mmu yuhhhh bi mause için mi yazık
Kalan Karakter: 300 Gönder
Logitech yeni ürünü G900 Chaos Spectrum'u duyurdu
İlginizi Çekebilir