Lego Super Mario'nun çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu

Ersin Kılıç 7.04.2020 - 17:33
Geçtiğimiz günlerde Nintendo ve Lego iş birliği ile duyurulan Lego Super Mario'nun çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu

Lego ve Nintendo geçtiğimiz günlerde bir duyuru yapmış ve kısa bir video ile birlikte, yeni bir proje için işbirliği içerisinde olduklarını duyurmuşlardı. İşte bu proje ortaya çıktı ve Lego Mario isimli özel bir Lego seti duyurusu yapıldı. 

Lego Super Mario'nun çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu

Yapılan açıklamaya göre Nintendo ve Lego birlikteliğinin ilk ürünü 1 Ağustos itibari ile piyasaya çıkacak. Ön siparişlerine başlanan Lego Super Mario setinin farklı setleri de olacak. Mario Starter Course isimli ilk setin fiyatı ise 59.99$ olarak açıklanmış durumda.

Starter Course dışında lego mario için daha sonra genişletilebilir setler de çıkacak ve ilk set daha sonra çıkacak olan tüm setlerile uyumlu bir şekilde çalışacak. Piranha Plant Power Slide Expansion Set fiyatı 29.99$ olarak açıklanırken Bowser's Castle Boss Battle Expansion seti ise tam 99.99$ olacak.

Lego Super Mario'nun çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu

LEGO Group Chief Marketing Officer Julia Goldin daha önce yaptığı açıklamada “Etkileşimli ve sosyal LEGO oyunu ile Mario'yu fiziksel dünyaya getirmekten çok heyecanlıyız” diyor. “Bu deneyim sayesinde, Mario seven milyonlarca çocuğa en sevdikleri karakterle oyun oynamalarına yardım edeceğiz. LEGO Super Mario, en son dijital teknolojiyi sorunsuz bir şekilde birleştiren çocuklar için son derece sosyal, etkileşimli ve işbirlikçi bir deneyim. " ifadelerinde bulunmuştu.

Nintendo Co., Ltd Executive Officer ve Game Producer Takashi Tezuka ise bu ürün ile ilgili “LEGO ürünlerini ve çocukların oyun oynamak için hayal güçlerini kullanmalarına yardım edişini her zaman sevdim” diyor.  “LEGO Group ile birlikte oluşturduğumuz yeni ürün farklı oyun stilleri sunuyor- biri Mario dünyasını özgürce inşa ettiğiniz, diğeri ise yarattığınız dünyada Mario ile oynadığınız yer.” açıklamasını yapmıştı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 10:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.04.2020 01:02
Tam bir zengin oyuncağı şu Legolar halbuki endüstriye ilk girdiklerinde Lego' nun kurucusu fakir çocuklar için kurmuş şirketi. Kapitalizm sen nelere kadirsin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lego Super Mario'nun çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu
İlginizi Çekebilir