Legends of Ethernal PS4, Xbox One, Switch ve PC için duyuruldu

Özgür Deveci 22.06.2020 - 10:12
Lucid Dreams Studio tarafından geliştirilen ve Natsume tarafından yayınlanacak iki boyutlu aksiyon macera oyunu Legends of Ethernal bu sonbaharda PS4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.

Yayıncı firma Natsume, iki boyutlu aksiyon macera oyunu Legends of Ethernal'ı önümüzdeki sonbaharda PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformları için yayınlayacağını duyurdu. Ayrıca oyunun PC demosu Steam üzerinde yayınlandı. Demoyu ücretsiz bir şekilde indirip deneyim etmek istiyorsanız buradan oyunun mağaza sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Eğer iki boyutlu platform oyunlarını seviyorsanız, ben denemenizi tavsiye ediyorum.

Legends of Ethernal PS4, Xbox One, Switch ve PC için duyuruldu

Legends of Ethernal PS4, Xbox One, Switch ve PC için duyuruldu

Arkanys dünyasına hoşgeldiniz. Legends of Ethernal, el yapımı güzel ortamları keşfetmeniz, akıllı bulmacaları çözmeniz ve ailenizin kaybolması hakkındaki gerçeği ortaya çıkarmak için zorlu yaratıklarla savaşmanız gereken 2D tek oyunculu bir aksiyon macera oyunudur. Cesaretle donanmış ve kayıpların acılarıyla yönlendirilen olası kahramanımız, ailesinin ortadan kaybolmasının arkasındaki gerçeği ortaya çıkarmak için bir yolculuğa çıkar. Ama keşfettiği şey, Arkanys dünyasını sonsuza dek değiştirecek.

Ana Özellikler

Gelişmiş Oynanabilirlik: Bulduğunuz silahlar ve eşyalarla açılan mekaniklerin tadını çıkarın.

Zorlu Zindanlar: Bulmacaları çözün ve çoklu zindanlarda boss savaşlarına karşı stratejilerinizi geliştirin.

Crafting Sistemi: Oyunda ilerlemenize yardımcı olmak için yolculuğunuz sırasında craft öğeleri toplayın.

Eşsiz ve Muhteşem Sanat: Desteklenen platformlarda 4K çözünürlüğe kadar ölçeklendirilen, birden fazla ortamı kapsayan elle çizilmiş iki boyutlu güzel resimlere hayran kalın.

Gizemli Olaylar: Harika karakterlerle etkileyici ve doğrusal bir hikayeyi deneyimleyin.

Melodik Müzik Albümü: Usta müzisyen William Gough tarafından bestelenen ve kaydedilen harika müzik albümünü dinleyin.

Çoklu Zorluk Seviyeleri: Yoğun bir deneyim için hardcore modu deneyin veya oyunu tamamlamanıza yardımcı olması için Child modu etkinleştirin.

Lucid Dreams Studios tarafından geliştirilen Legends of Ethernal, 2020 sonbaharında Kuzey, Amerika, Güney Amerika ve Avrupa'ya geliyor. Oyun Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 ve PC için piyasaya çıkacak. Oyunun çıkış tarihi net olarak açıklanmadı. Ancak sonbahar döneminde olacağı belirtildi. Oyunun duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz. Son olarak fragmanda gözünüze çarpan detaylar olursa, yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 08:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Legends of Ethernal PS4, Xbox One, Switch ve PC için duyuruldu
İlginizi Çekebilir