Legend of Zelda: Echoes of Wisdom, Prenses'in Kılıçlı Savaşçı Formu

Tunay Şahin 30.08.2024 - 21:15
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom, Prenses'in kılıçlı savaşçı formunu tanıtan yeni fragmanı yayınladı.

Nintendo, The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom için yeni bir fragman yayınladı. Fragmanda, Zelda'nın kılıç ve kalkanla savaşan formuna ilk kez tanık oluyoruz. Zelda, Hyrule topraklarında gizemli bir kılıç buluyor ve bu kılıç, onu savaşçı bir formda dövüşmesini sağlayan bir güce dönüştürüyor.

Zelda'nın Yeni Gücü: Durgun Dünya ve Kılıçla Savaş

Oyunun başlangıcında, Zelda gizemli bir kılıç bulup savaşçı bir görünüm kazandıracak. Ancak, bu form kalıcı değil; Zelda'nın kılıcı yenilemek için krallığı kaplayan garip mor yarıkların içinde bulunan, çarpıtılmış bir dünyadan enerji toplaması gerekecek. Zelda, bu dünyada pek çok zindanı ve dönemeçli yolları aşmak zorunda kalacak.

Zelda'nın savaştığı anlarda kullanabileceği başka bir güç de Tri Rod. Bu cihaz, dünyada bulduğu eşyaları kopyalayıp yapıştırmasını sağlıyor. Ayrıca, fragmanda Ocarina of Time'dan tanıdığımız Volvagia ile bir yüzleşmenin ipuçları da veriliyor. Diğer taraftan Dampé de geri dönüyor, ancak bu kez "saat mekanizması mühendisi" olarak karşımıza çıkıyor. Fragmanda bu detaylar dışında pek çok küçük ipucu bulunuyor.

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom, 26 Eylül'de piyasaya sürülecek. Bu efsanevi maceraya katılmak için hazırlıklı olun.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 14.09.2024 22:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
Legend of Zelda: Echoes of Wisdom, Prenses'in Kılıçlı Savaşçı Formu
İlginizi Çekebilir