League of Legends Teke Tek turnuvasını şampiyonunu buldu

Ersin Kılıç 24.09.2019 - 11:14
Red Bull Player One şampiyonu belli oldu

Türkiye’nin en iyi amatör düellocularının yarıştığı ‘Teke Tek’ League of Legends turnuvası Red Bull Player One 2019 şampiyonunu buldu. Omen by HP sponsorluğunda Riot Games Espor Sahnesi’nde düzenlenen Red Bull Player One 2019’daki mücadeleleri 1000’e yakın seyirci yerinden, binlerce kişi de Twitch üzerinden takip etti.

Red Bull Player One şampiyonu belli oldu

Türkiye Finali, dikkat çekici bir hikayeye sahne oldu. İlk maçı kaybeden ve kaybedenler tarafına düşen Can “Helioses” Bozacı, rakiplerini bir bir geçerek finale çıktı. Finalde de tek mağlubiyetini aldığı rakibi Retyx ile tekrar eşleşti. Kaybedenler tarafından gelmesine ve düelloya 1-0 yenik başlamasına rağmen Helioses, üst üste 3 eşleşmede de galip geldi ve şampiyon olmayı başardı.

Başarılı düellocu, kaybedenler yarı finali öncesinde “Herkes ile ilgili notlar alıyorum ve teknik oynamaya çalışıyorum.” demişti. Maç sonrasında ise Helioses, “Çok mutluyum. Şu an her duyguyu aynı anda yaşıyorum. İlk maçı kaybetmek moralimi bozmuştu, finale çıkabileceğimi ummuyordum ama iyi oynadım ve başardım.” açıklamasını yaptı.

Helioses, büyük başarısının ardından Türkiye’yi Dünya Finali’nde de temsil etme hakkı kazandı. Helioses, Brezilya’nın Sao Paula şehrinde Dünya Şampiyonu olmak için mücadele edecek.

Oyun bitmesin isteyen oyunseverler hem Berke ‘Thaldrin’ Demirci, Furkan ‘Immortoru’ Tekeş, Aziz ‘Zedxsmurf’ Bozkurt ve Arda ‘LinusTheAfro’ Barış gibi ünlü yayıncılar ile tanışma fırsatı buldu hem de sahnede yayıncılara karşı meydan okuma şansına sahip oldu.Gösteri maçları ilgiyle izlendi.

Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
League of Legends Teke Tek turnuvasını şampiyonunu buldu
İlginizi Çekebilir