Korku oyunu The Suicide of Rachel Foster 2020 yılında PC'ye geliyor

Furkan Güler 9.12.2019 - 14:32
2020 yılının ilk korku oyunlarından.

Bağımsız oyun sektörünün en büyük gelir kapısı korku oyunlarına yeni bir tanesi daha ekleniyor. Geçtiğimiz aylarda duyurulan The Suicide of Rachel Foster'ın çıkış tarihi açıklandı. Steam'e eklenen oyun 19 Şubat 2020 tarihinde PC oyuncularıyla buluşacak. Ana karakter olarak bir kadını kontrol ettiğimiz oyunun atmosferi oldukça gergin duruyor.

Korku oyunu The Suicide of Rachel Foster 2020 yılında PC'ye geliyor

Steam sayfasından oyunla alakalı daha fazla detaya göz atabilirsiniz. Son olarak oyunun açıklaması ise şu şekilde,

On yıl önce genç Nicole ve annesi, babası Leonard'ın ilişkisini ve genç yaşında intihar eden hamile Rachel'ı öğrendikten sonra aile otelinden ayrıldı. Şimdi iki ebeveyni de öldü ve Nicole, oteli satarak annesinin son isteğini yerine getirmeyi umuyor: Rachel'ın akrabalarının ihtiyaçlarını karşılamayı. Çürüyen yapının finansal durumunu denetlemek için ailenin avukatıyla otele dönüyor.

Hava beklenmedik bir şekilde kötüye döndüğünde Nicole'ün dağ evinden ayrılma ihtimali yoktur ve yapılan ilk telsiz telefonlardan birini kullanarak genç bir FEMA temsilcisi olan Irving'den destek alır. Onun yardımıyla birlikte, Nicole vadideki kimsenin düşünemeyeceği kadar derin bir gizemi araştırmaya başlar. Melankoli ve nostaljinin tüyler ürpertici bir hayalet öyküsüyle birbirine karıştığı bir aşkın ve ölümün hikâyesi.

Güçlü iradeli ve cesur bir kadın kahraman
Geniş ve detaylı oteli keşfet, aile geçmişinin karanlık sırlarının çözülmesi
Gerçekten sürükleyici bir tecrübe için stereofonik sesler
İlgi çekici, dokunaklı ve olgunlaşmış hikâye anlatımı
Gizem ve korku elementlerini karıştıran çok katmanlı gerilim anlatımı

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2020 02:27
Abi bence bu oyunun 2 si gelmeli ve 2. Bölümde irving ile nicole tanışmalı aslında irving intihar etmemiş telefonla nicky i arıyo sonra irving otele geliyo restore falan ediyolar en son otelde parti vereceklerini söylüyolar ve o partiye nicky in babası leonard da katılıyo adam aslında ölmemiş yaşıyo
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.12.2019 11:38
Bu oyunun kapağında neden ortodontik aparey var sırf meraktan satın alacam
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.12.2019 23:50
Aşırı sevilen bir korku oyunu var mıdır bilemem. Oldum olası bu türü sevemedim gitti. Korku filmi de sevmem pek. İnsanları ses patlamaları ile korkutmaya çalışma fikrinden hiç hoşnut değilim. Bu da öyledir demiyorum tabi. Seveni illaki olur ama bana hitap etmiyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Korku oyunu The Suicide of Rachel Foster 2020 yılında PC'ye geliyor
İlginizi Çekebilir