Korku aksiyon oyunu Othercide çıkış tarihi

Berat Darıcı 23.02.2020 - 14:17
Lightbulb Crew tarafından geliştirilen sıra tabanlı korku strateji oyunu Othercide, PlayStation 4, Xbox One ve PC için bu yaz çıkacak.

Kılıçlar, silahlar, siyah, beyaz ve biraz da kırmızı. İşte bu Othercide. En azından ben oyunu böyle tanımlıyorum. Lightbulb Crew tarafından geliştirilen korku, strateji, ve aksiyon oyunu Othercide bu yaz çıkışını gerçekleştirecek. PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak olan oyun Focus Home Interactive tarafından yayınlanıyor.

Sıra tabanlı strateji oyunu Othercide, başka boyuttan gelen yaratıkların saldırısı altında kalmış zorlu zamanlara götürüyor bizleri. Oyunda sinir bozucu ve istemeyen seçimlere bolca maruz kalabilirsiniz. Beni kendisine bağlayan ve içine çekmeyi başaran oyunun tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Zor kararlar vermekten kastım sevdiğiniz bir karakteri kurtarmak için başka bir karakterinizi feda etmek tarzı üzücü senaryolar. Hem korku oyunlarını seviyor hem de sıra tabanlı strateji oyunları tam bana göre diyorsanız bu oyunu takip etmenizde fayda var.

Daha önce erkem erişimin atlanarak direkt olarak oyunun çıkış yapmasını istediklerini söyleyen yapımcılar erkem erişimi sevenleri biraz üzmüştü. Fakat şimdilerde oyun yapımcısı biraz geri bildirim almak istiyor. Bu yüzden oyun için yapılacak kapalı betaya yaklaşık 1000 kişilik bir kayıt aldılar.

Oyunun tanıtım yazısında düşman hareketlerini tahmin etme, kusursuz taktikler yaratmaya çalışma ve tehlikeyi öngörme gibi yeteneklerin öne çıkarıldığı bir oyundan bahsediliyor. Sadece saldırı değil, savunma tarafı içinde taktikler yapmalısınız. Acımız bir oynanış ile bir savunma hattının ilk ve son kısmını temsil ediyorsunuz. Aldığınız her karar kalıcı olarak kayıp vermenize sebep olabilir. Oyunun tanıtım videosundan da anlayabileceğiniz gibi birden fazla kızı kontrol edeceğiz.

Korku aksiyon oyunu Othercide çıkış tarihi

Othercide, acımasız ve hiç bitmeyen savaşlara ev sahipliği yapacak

"Hayatta kalın ve gerçekliğin acımasızlığı karşısında direnmeye çalışın. Ölümcül seçenekler karşısında doğru kararı verin. Düşmanlar ve karşınıza çıkacak patronlara karşı galip gelin. Othercide ile ruhani bir korku boyutunun içine dalacaksınız.

Gerçekliği tahrip eden kabuslar, acı ve acının getirdiği karanlık. Kötülükler bu oyunda elinizden almak istedikleri ile size acıyı yaşatmak için geliyorlar.

Oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak gidebilirsiniz. Oyunun web sitesine ise buraya tıklayarak gidebilirsiniz.

Hardspace: Shipbreaker gemi parçalama oyunu duyuruldu.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 14:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.02.2020 19:34
Bu nasil oyun bee kusasim geldi simdi moda silahsiz bicaksiz bombasiz saklanarak kac baska isimiz yok oyun dedigin korku aksiyon silah bomba ka cma saklanma hepsi icinde olacak cogu bebeler bilmez ama 35 yasindayim yeni yetmeler bilmez ataride bile jeton oyun oynarken boyle bi seyler yoktu
MK Okuru
MK Okuru 24.02.2020 14:36
Korku oyununda bomba, ve aksiyon?? Kaç yaşındasın sen??
Kalan Karakter: 300 Gönder
Korku aksiyon oyunu Othercide çıkış tarihi
İlginizi Çekebilir