Kingdom Come: Deliverance'a Hardcore oyun modu güncellemesi geldi

Ahmet Özçilingir 27.06.2018 - 14:19
Ortaçağda hayatta kalmak zor

Geçtiğimiz Şubat ayında çıkış yapan orta çağ rol yapma oyunu Kingdom Come: Deliverance'in yeni güncellemesi ile oyun daha da zor bir hal alıyor. Ücretsiz olarak yayınlanan 1.6 güncellemesi ile oyuna Hardcore oyun modu eklendi.

Kingdom Come: Deliverance'a Hardcore oyun modu

Mafia 1 ve 2 oyunlarının altında imzası bulunan Daniel Vavra'nın 2K Çek stuüdyolarından ayrıldıktan sonra kurduğu Warhorse Games tarafından yapılan ortaçağ rol yapma oyunu Kingdom Come: Deliverance'a Hardcore oyun modu geldi. 1.6 güncellemesi ile ortaçağda hayatta kalmak daha da zor olacak. Oyunun ana karakteri Henry'nin güç dayanıklılık karizma puanları, hitabet yeteneği gibi özelliklerini olumsuz yönde etkileyecek olan kabus görme gibi olumsuz etki özellikleri oyuna eklendi. Klostrofobi adındaki yeni olumsuz etki ise, Henry, kafasını komple koruyan kapalı zırhlardan giydiği zaman aktif olacak ve enerji açlık, vuruş kabiliyeti gibi özellikleri olumsuz etkileyecek. Hardcore oyun modunda hızlı seyahat noktaları da kullanılamayacak ve oyun otomatik kayıt yapmayacak. Sadece Savior Schnapps içildiğinde oyun kayıt yapacak. Haritaya serpiştirilmiş olan kamplarda bulunan yemek tencerelerinden yemek yemek mümkün olmayacak. Açlığı giderebilmek için Henry'nin yemek yapması veya açlık giderici bir iksir içmesi gerekecek. Tüccarlar daha sıkı pazarlık yapacaklar. Düşmanlar daha zorlayıcı olacak. Bunlar gibi bir çok zorlayıcı yeni oyun dinamiği 1.6 güncellemesi ile oyuna eklendi. 

Kingdom Come: Deliverance'a Temmuz ayında çıkacak olan ücretli genişleme paketi From The Ashes ile oyunda yerleşim yeri inşa edebileceğiz. Yayınlanan tanıtım fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 15:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.11.2018 02:13
dlc türkçemi ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
KARTALIZMA
KARTALIZMA 28.06.2018 09:24
Temmuzda çıkacak DLC Türkçe olucak mı ?
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2018 13:29
Sana türkçe çıksa ne yazar kardeş kullanmaya çalıştığın dili bile bilmiyorsun!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kingdom Come: Deliverance'a Hardcore oyun modu güncellemesi geldi
İlginizi Çekebilir