Kill It With Fire PC çıkış tarihi açıklandı

Özgür Deveci 20.07.2020 - 11:16
Casey Donnellan Games tarafından geliştirilen ve tinyBuild tarafından yayınlanacak olan simülasyon oyunu Kill It With Fire PC çıkış tarihi açıklandı.

Geliştirici Casey Donnellan Games ve yayıncı tinyBuild Games, örümcek avlama simülasyonu oyunu Kill It With Fire için PC çıkış tarihini açıkladı. Oyun, 13 Ağustos 2020 tarihinde Steam aracılığıyla PC için piyasaya çıkacak.

Kill It With Fire, örümcek avlama ve ikincil hasar vermeyle ilgili birinci şahıs aksiyon oyunudur. Unreal Engine grafik motoruyla geliştirilen bu oyunu oynamak için minimum 4 GB RAM ve 2.4 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemciye ek olarak GeForce GTX 760 ya da eşdeğeri bir ekran kartına sahip olmanız gerekiyor. Ayrıca 2 GB boş depolama alanı isteyen oyun, minimum 64-bit Windows 7 işletim sistemine ihtiyaç duyuyor. Bunlara ek olarak oyunu önerilen ayarlarda oynamak isteyenler için, 2.4 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli bir işlemci istenirken ekran kartı tarafında ise, GeForce GTX 1060 veya dengi bir model listelenmiş.

Kill It With Fire PC çıkış tarihi açıklandı

İnsanoğlunun en eski ve ölümcül düşmanı, örümcekler. Lisanslı bir Kill It With Fire imhacısı olarak karşılık verme zamanı! Cephaneliğini topla ve bu sekiz bacaklı tehdidin peşinde zaman, mekân ve banliyöde yolculuk et, bu sıraya göre gitmek zorunda da değilsin.

Örümcekleri alt etmek için onların tek zayıflığını kullanmalısın: ATEŞ. Ya da mermiler. Ya da patlayıcılar, ninja yıldızları, bir şeylerle ezmek... Aslında neredeyse her şey. Ancak bu her şeyin kolay olacağı anlamına gelmiyor. Önce örümcekleri bulman gerek. Avını, yüzlerce saklanma yeri içerisinde bulmak için son teknoloji eklem bacaklı takip teknolojisini kullan. Sonrasında her şeyi ateşe ver ve bu bitince de örümceği tavayla parçala. Kesin sonuç almanın tek yolu bu.

Son olarak oyunun duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 07:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.07.2020 16:40
Hay ben sizin yapacağınız oyunun daaaa , konuya katkı sağlayan güzel örümceklerindeeeeee ...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.07.2020 15:58
1060 ile örümcek öldüreceksek hiç yüklemeyelim yani :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kill It With Fire PC çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir