iPhone X parasına PUBG eşyası

Furkan Güler 29.09.2017 - 11:29
PUBG'nin eşyaları artık ucuza gitmiyor.

Kısa zamanda PC platformunun en çok satan oyunlarından bir tanesi olan Playerunknown's Battlegrounds'un eşyaları da değerlenmeye devam ediyor. DOTA 2 ve Counter Strike: Global Offensive'den sonra Steam pazarının gözdesi olan Playerunknown's Battlegrounds'a ait bandana, yaklaşık 1000 dolardan alıcı buldu. Oyun çıkmadan siyah bir pardesünün yanında ön sipariş ile verilen bu bandananın bu kadar değerli olacağını kimse tahmin edemedi. Eğer vakti zamanında oyunu 80 TL gibi bir fiyata ön sipariş ile satın alsaydınız, şu an bu bandanayı satarak belki de 2 - 3 yıl boyunca Steam'den alacağınız oyunlara para vermeyebilirdiniz.

En pahalı PUBG eşyası: 1000 Dolarlık Bandana

PC platformunda anlık 1.5 milyon oyuncuya ulaşan oyun, şu ana kadar toplam 11 milyon adet satarak geliştiricisinin yüzünü güldürdü. Yakın zamanda konsol tarafında Xbox One platformuna çıkmak için hazırlanan yapımın aynı başarıyı konsolda da göstermesi bekleniyor. Oldukça fazla Xbox One oyuncusu, Playerunknown's Battlegrounds'un konsol çıkışını dört gözle beklemekte. Ayrıca oyuna her hafta gelen güncellemeler sayesinde BlueHole, oyuncuların güvenini sonuna kadar kazanmayı başardı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 12:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.09.2017 20:55
cs go gibi piyasa oluşturuyorlar işte yakında kumar siteleride açılır görürüz 3 bin tllik dildo çıkardım 5 bin tl lik tarak çıkardım falan
Kalan Karakter: 300 Gönder
iPhone X parasına PUBG eşyası
İlginizi Çekebilir