© Copyright 1999-2025 Digitall Entertainment Network
YASAL UYARI!: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Merlin'in Kazanı'na aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz.
Bu makale/metin veya yazılar sadece Merlin'in Kazanı tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan merlininkazani.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.
Görsel olarak ne kadar iyi görünse de hala şu hareketlerin animasyonu MK robotsuluğu üzerine kurulu ve göze hoş görünmüyor. MK X'in animasyonlarının neden iyi olmadığını anlatan bir video var watch?v=t06Dkdg6fEo buradan izlenebilir (MK bağlantı paylaşımına izin vermiyor nedense)
Bir dövüş oyununu dövüş oyunu yapan şeylerden biri onun dövüş stillerini nasıl sunduğudur. MK ve Injustice'te hareketler insana görsel olarak bir zevk veremiyor. Tekken, Street Fighter, King Of Fighters ve diğer bir çok dövüş oyunu bunu yıllardır çok iyi yapıyor. Injustice'teki yüz animasyonu kadar hareket animasyonlarına da özen gösterilseymiş çok daha iyi bir oyun olurmuş.
Injustice'in kötü bir oyun olduğunu düşünmüyorum ama Mortal Kombat ile arasına daha belirgin fark koysa ve dövüş hissini daha iyi yansıtsa bence daha güzel olurdu.