Infinity Wanderer Kapalı Beta Başvuruları

Tunay Şahin 11.09.2024 - 15:55
Infinity Wanderer, rogue-like ve Souls-lite türlerinin karışımını sunan bir pixel art oyun. Kapalı betaya katılmak için Steam sayfasından başvuru yapabilirsiniz.

Imdie Studios tarafından geliştirilen Infinity Wanderer, kapalı beta sürecine girmeye hazırlanıyor. Şubat 2022’den beri geliştirilmekte olan bu pixel art rogue-like Souls-lite oyun, oyuncularla ilk kez buluşacak. Blasphemous ve Dead Cells gibi yapımlardan ilham alan Infinity Wanderer, rogue-like, metroidvania ve Souls-lite türlerinin bir karışımını sunuyor.

Infinity Wanderer Kapalı Beta Başvuruları Başladı

Infinity Wanderer Kapalı Beta Başvuruları Başladı

Oyuncular, bir savaş sırasında hayatını kaybeden Lunara'nın, tanrılarla yaptığı bir pazarlık sonucu hayatını geri kazanma mücadelesine tanıklık edecekler. Infinity Wanderer, birbirinden farklı psikolojik delilikler ve zorluklar ile oyuncuları zorlayacak.

Kapalı beta sürecinde, Infinity Wanderer’ın oynanışı hakkında oyunculardan geri bildirim toplanacak. Bu geri bildirimler doğrultusunda, Imdie Studios oyunun son dengelerini ve değişikliklerini gerçekleştirecek. 8 Eylül itibariyle başlayan beta başvuruları sonucunda, seçilen oyuncular en geç 16 Eylül’de kapalı beta erişimine sahip olacak. Beta, 20 gün boyunca erişime açık kalacak ve 6 Ekim tarihinde sona erecek.

Infinity Wanderer’ın erken erişimle çıkış tarihi Mart ayı olarak planlanıyor. Oyun, erken aşamada en az 8 saatlik oynanış süresi vaat ediyor. Kapalı betaya katılmak isterseniz, oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2024 19:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Infinity Wanderer Kapalı Beta Başvuruları
İlginizi Çekebilir