İkinci GTA 6 Fragmanı Geliyor Olabilir

Tunay Şahin 1.10.2024 - 16:04
GTA 6 ikinci fragmanı geliyor mu? Rockstar Games'in yeni fragmanı 4 Ekim’de yayınlayabileceğine dair ipuçları ortaya çıktı.

Rockstar Games'in büyük merakla beklenen oyunu GTA 6 için ikinci fragman söylentileri giderek güçleniyor. Son günlerde, hayranlar ve oyun topluluğu, Rockstar’ın bir Ekran Görüntüsü Yakalama Sanatçısı için iş ilanı vermesinin ardından yeni bir fragmanın yayınlanacağına dair tahminler yapmaya başladı. Bu ilan, GTA 6’nın pazarlama kampanyalarının hız kazandığının bir işareti olarak görülüyor.

GTA 6 İkinci Fragman Beklentisi

GTA 6 İkinci Fragman Beklentisi

GTA Online'da dikkat çeken bir detay, yeni fragmanın tarihi hakkında ipuçları içeriyor olabilir. Hayranlar, oyundaki bir pizza dağıtım scooter'ının plakasındaki “PIZZ4” yazısına ve plakanın sol üst köşesinde yer alan “OCT” harflerine dikkat çekerek, GTA 6 ikinci fragmanının 4 Ekim’de yayınlanabileceğini öne sürüyor. Bu spekülasyon, Rockstar Games’in pazarlama stratejilerine odaklanan iş ilanı ile birleşince, yeni fragmanın çok yakında gelebileceği ihtimalini güçlendiriyor.

Rockstar Games'in ana şirketi Take-Two Interactive, bu yılın başlarında GTA 6’nın 2025 Sonbaharında çıkacağını duyurmuştu. Ancak, oyunun ilk fragmanında gösterilen Miami’yi andıran Vice City ve serideki ilk oynanabilir kadın karakter hayranların heyecanını artırmaya yetmişti. Şimdi ise, ikinci fragmanın ne zaman geleceği büyük merak konusu.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 1.10.2024 18:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.10.2024 18:31
Aslında bir bakıma doğru, trailerlar ve oyunlarda böyle ipuçları vermeyi seviyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.10.2024 17:12
Karakterlerin hal ve hareketlerinden dahi teori üretecekler bu gidişle... :D Yok efendim GTA Online'a eklenen filanca karakter, oyundaki kuzeye bakarken dört kez öksürdü. North'un ilk iki harfiyle November'ın ilk iki harfi aynı. Yeni GTA 6 fragmanı 4 Kasım'da yayınlanacakmış. Yürü Allah'ını seversen
Kalan Karakter: 300 Gönder
İkinci GTA 6 Fragmanı Geliyor Olabilir
İlginizi Çekebilir