İki Yeni Transformers Oyunu Yolda Olabilir

Murat Olcan 2.09.2024 - 00:53
İki yeni Transformers oyununun yapım aşamasında olduğu söylentileri dolaşıyor. Klasik oyunların geri dönüşü olabilir.

Transformers hayranlarını heyecanlandıracak büyük bir söylenti dolaşıyor: İki klasik Activision Transformers oyununun yeniden yapımları yolda olabilir. Eğer bu doğruysa, eski nesil konsollarda büyük beğeni toplayan oyunlar geri dönüyor olabilir.

Transformers Oyunları War for Cybertron ve Fall of Cybertron Yeniden mi Yapılıyor?

Transformers hayranları, Transformers: War for Cybertron ve Transformers: Fall of Cybertron gibi oyunları büyük bir sevgiyle hatırlıyor. Ancak ne yazık ki, bu oyunlar günümüzün mevcut platformlarında oynanamıyor. Son çıkan söylentilere göre, Xbox Game Studios bu eksikliği gidermek için kolları sıvamış durumda. TFW2005 adlı Transformers hayran sitesinden gelen bilgilere göre, iki farklı Transformers oyunu üzerinde çalışmalar yapılıyor ve bu oyunların bu yıl piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Transformers Oyunları War for Cybertron ve Fall of Cybertron Yeniden mi Yapılıyor?

Eğer söylentiler doğruysa, bu iki klasik oyunun remaster edilmiş versiyonlarını görebiliriz. War for Cybertron, 2010 yılında piyasaya sürülmüş ve devam oyunu Fall of Cybertron ise iki yıl sonra çıkmıştı. Her iki oyun da Autobotlar ve Decepticonlar arasındaki savaşın ilk günlerinde geçiyor ve bu hikayelerin yenilenmiş grafiklerle yeniden sunulması oldukça mantıklı olurdu.

Bu oyunların Xbox'a özel olup olmayacağı ya da PlayStation, Steam ve Switch gibi diğer platformlarda da yer alıp almayacağı şu an için belirsiz. Ancak Microsoft'un son yıllarda oyunlarını birden fazla platformda yayınlama eğilimi göz önüne alındığında, bu ihtimal oldukça yüksek.

Tabii ki, bu tür söylentileri her zaman biraz şüpheyle karşılamak gerekiyor. TFW2005, Transformers konusunda güvenilir bir kaynak olsa da, video oyun endüstrisinde planların sürekli değiştiğini unutmamak gerek.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 15.09.2024 08:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
taylanz
taylanz 2.09.2024 22:57
Çok lazım çok.

Bu marvel oyunları olsun, transformers olsun bunlardan yağdırın...

Allahım, neyse...
MK Okuru
MK Okuru 9.09.2024 10:19
13.22 kesin öyledir inandım :D
taylanz
taylanz 4.09.2024 13:22
hayatımda cod oynamadım iftiradır, yalandır.

ben rdr2, skyrim, witcher, tsushima, god of war gibi oyniyorum :O
MK Okuru
MK Okuru 4.09.2024 10:37
Aynen size saddce cod yeter. Kafaya bak. Marvel oyunu nerde var da çok var diyorsun? 5 senede bir sony yapıyor marvel oyunu sadece. Transformers oyunu zaten hiç yapılmıyor neredeyse.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.09.2024 14:57
İnşallah çıkar
Kalan Karakter: 300 Gönder
İki Yeni Transformers Oyunu Yolda Olabilir
İlginizi Çekebilir