HTC One serisi tüm dünya ile beraber Türkiye’de

Merlinin Kazanı 18.04.2012 - 16:40
Heyecanlı bekleyiş bitmek üzere
Akıllı telefon pazarının global tasarımcısı HTC Corporation, 18 Nisan’da satışa sunulacak HTC One Serisi’nin dünyada ve Türkiye’de eşzamanlı başlayan lansman çalışmalarını EMEA ve Türkiye Bölge yöneticilerinin katılımı ile Sabancı Müzesi-The Seed’de düzenlenen toplantıda sundu.

HTC One, ImageSense sayesinde geleneksel dijital kameralar ile lens, sensor, yazılımlarında, yeni geliştirdiği entegre HTC ImageChip ile rekabet ediyor. Görüntünün en hızlı şekilde yakalanması ve en kötü koşullarda bile en iyi görüntü kalitesinin elde edilebilmesi için gerçekleştirilen bu yenilikler ile birlikte, yan yana duran fotoğraf ve video çekme tuşlarına, hızlı görüntü alma ve videolara hızlı erişimi sağlayan en kolay arayüze sahip.

Anında Yakalama:  0,7 saniyede, fotoğraf çekebilme
Elverişsiz Koşullarda İyi Fotoğraflar: f/2.4 lenslerden %40 daha aydınlık fotoğraf çekimi.
Video Pic (Eşzamanlı Video/Fotoğraf Çekme): Video Pic ile aynı anda hem fotoğraf hem de video çekimi.
HTC Sense’e entegre Dropbox: İki yıl boyunca ücretsiz olarak kullanabilecekleri 25 GB boyutunda Dropbox alanı.
Gerçek Ses: Beats By Dr. Dre Audio entegrasyonu
HTC Car Stereo Clip: Dünya çapındaki 50 binden fazla online radyo istasyonundan, telefonunuzda bulunan herhangi bir uygulamadan aldığınız müzik içeriğini araba hoparlörlerinden dinleyebilmek.

HTC One Serisi Türkiye’de Avea, Turkcell ve Vodafone aracılığı ile satışa sunulacaktır.

HTC One X
HTC One X’in gövdesi, hem metal dayanıklılığına hem de çok hafif olma özelliğine sahip polikarbondan yapılmıştır. Kusursuz yapısıyla birlikte, tek parça gövdesi, benzersiz “piyano” parlaklığını ve mat arka yüzeyini birleştirir. HTC One, net grafikler, daha hızlı uygulamalar ve daha uzun pil ömrü için, yeni NVIDIA® Tegra 3 Mobil İşlemcisiyle çarpıcı bir şekilde hızlıdır. Entegre bir beşinci Pil Tasarruf Merkezi’ne (Battery Saver Core) sahip 1,5 GHz Super 4-PLUS-1™ dört çekirdekli işlemciye ve yüksek performanslı 12-Çekirdek NVIDIA® GPU’ya sahiptir. HTC One’ın ayrıca Corning™ Gorilla Glass ile korunan, 3-D cama sahip şaşırtıcı bir 4.7 inç, 720 p HD ekranı vardır. Bununla birlikte HTC One X, 4G LTE sunan marketlerde 1,5 GHz LTE Qualcomm Snapdragon S4 işlemciye de sahip olacaktır.

HTC One serisi tüm dünya ile beraber Türkiye’de
HTC One S
HTC One S, en son teknolojiye sahip akıllı telefonunu daha kompakt bir boyutta  isteyen kişiler için tasarlandı. Çift çekirdekli Corning™ Gorilla Glass ile korunan, 3-D cama sahip 4,3 inç ekran ile 1,5 GHz Qualcomm Snapdragon S4 işlemciyi birleştirmektedir. HTC One S, HTC’nin yenilikçi tek parça metal gövde tasarımını 7,8 mm’lik yeni bir tasarım ile buluşturmakta; bu da HTC One S’i, HTC’nin şu ana kadar yarattığı en ince telefon yapmaktadır. HTC One S, cep telefonu gelişmelerinde yeni  bir çığır açan iki yeni yüzeyle öne çıkmaktadır. Bunlardan ilki, aslında uydu alıcılarında kullanılmak üzere geliştirilen mikro ark oksitlenme (MAO) işleminin bir sonucu olan, ultra-mat siyah Seramik Metal yüzeydir. Anotlanmış alüminyumdan dört kat daha sert olan seramik, alüminyum tek parça gövdeyi oldukça sıkı kristal yapıya dönüştürür ve HTC One S’in zamanla daha harika gözükmesini sağlar. İkinci yüzey özelliği ise anotlamayı bir ileri seviyeye götürmek üzere patenti alınmış işlemin sonucu olan, yüzey görünümünü aydınlıktan karanlığa doğru değiştiren, HTC One S’in muhteşem ve sofistike görünmesini sağlayan yüzey görünümüdür.

HTC One serisi tüm dünya ile beraber Türkiye’de
HTC One V
Klasikleşmiş, ödüllü HTC Legend tasarımından yola çıkarak yaratılan HTC One V, göze çarpan üst düzey tasarımı akıllı telefona taşır ve muhteşem bir kamera ve gerçek ses deneyimi sunar. Sanatkarlığı ve kaliteyi yansıtan basit, iz bırakan alüminyum tek parça gövde tasarım özelliğini taşımaktadır. 

HTC One serisi tüm dünya ile beraber Türkiye’de
Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 13:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
HTC One serisi tüm dünya ile beraber Türkiye’de
İlginizi Çekebilir