Hitman: Absolution ilk detaylar

Murat Sağlam 11.05.2011 - 10:49
Hitman sevenler koşun!
En son 2006 yılında Hitman: Blood Money adıyla piyasaya sürülen Hitman serisinin son halkası Hitman: Absolution için dün akşam bir tanıtım videosu yayımlamıştık. İşte şimdi de oyun ile ilgili elimize geçen ilk bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

Hitman: Absolution ilk detaylar
Hitman: Absolution'da Ajan 47 yeniden başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkacak. Ayrıca eski oyunlara göre çok daha kişisel bir hikaye anlatacak. "Ajan 47 ihanete uğramıştır ve polis tarafından takip edilmektedir ve kendisini karanlık bir komplo teorisinin içerisinde bulmak üzeredir." diyerek oyunun hikayesini anlatıyor Tore Blystad.

"İlk kez Ajan 47'yi alıp kendi kişisel ve içsel macerasına doğru yol aldık ve bu da Hitman fantezisinin diğer bölümlerini keşfetmemizi sağladı." diyen oyunun yönetmeni Tore Blystad, "Bu aslında serinin eski oyunlarına biraz benzer olsa da kesinlikle çok değişik bir oyun deneyimi sunacağına inanıyoruz." diyerek sözlerini noktaladı.

Son Hitman oyununun üzerinden tam beş yıl geçti. Hitman: Absolution, IO Interactive'in Glacier 2 motoru ile hazırlanıyor. Duyuruya göre, oyun hala gizlilik tabanlı oynanışa sahip olmaya devam edecek ama yeni gelecek ekstra özelliklerle yeni bir deneyim sunmaya çalışacak. Belki de en önemlisi önümüzdeki ay E3 fuarında duyurulma ihtimali olması.

Oyunun 2012 yılında, Xbox 360, PlayStation 3 ve PC platformlarında piyasada olması bekleniyor.
Yorumlar 38
MK Okuru
MK Okuru 7.10.2024 14:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hitman: Absolution ilk detaylar
İlginizi Çekebilir