Heroes of the Storm 2.0 geliyor - Tüm Detaylar

Hürcan Köse 29.03.2017 - 18:09
Versiyon 2.0 bir sürü değişiklik getiriyor
Blizzard'ın popüler MOBA oyunu Heroes of the Storm, uzun bir süredir kendine has oyuncu kitlesiyle adından bolca söz ettiren ve e-spor camiasında da popülerleşen yapımlardan birisiydi. Geçtiğimiz hafta Paris'te düzenlenen Heroes of the Storm etkinliğine biz de Merlin'in Kazanı olarak katıldık ve Heroes of the Storm'a gelen önemli değişiklikler hakkında sizler için birçok bilgi topladık.

Heroes of the Storm 2.0 geliyor - Tüm Detaylar
Öncelikle, Heroes of the Storm 2.0 geliyor. Direkt olarak yeni bir oyun olmasa da sahip olacağı geliştirmeler ile sıfırdan yapılan, yeni bir MOBA olarak karşımıza çıkacak olan Heroes of the Storm, seviye sistemi de dahil birçok açıdan yenilenecek. Oyuna gelecek olan tüm yenilikleri sırasıyla aşağıda görebilirsiniz.

Seviye Sistemi Geliştiriliyor

Heroes 2.0'ın en önemli değişikliği seviye sistemi açısından gerçekleşecek. Artık seviye atlamak daha anlamlı ve önemli bir iş olacak.

- Bundan sonra oyunda herhangi bir seviye sınıfı bulunmayacak. Dilediğiniz kadar seviye atlayabilirsiniz.
- Her seviye atladığınızda bir kutu sahibi olacaksınız ve bu kutudan çeşitli ödüller çıkacak.
- Oyuncu seviyesi, sahip olduğunuz tüm kahramanların seviyesi toplamı olacak.
- Seviye milim taşlarında çok daha büyük ödüllerle karşılaşacaksınız.

Ganimet Sandıkları Geliyor

Heroes 2.0 ile birlikte oyuna Ganimet Sandıkları ekleniyor. Oynanabilir kahramanlardan tutun, daha birçok eşyaya kadar içinde bir sürü farklı içeriği barındıracak olan Ganimet Sandıkları'nı seviye atladıkça veya gerçek parayla satın alarak kazanabileceksiniz. Tıpkı Overwatch'ta da olduğu gibi. Yani artık bir kostüm için illa ki para vermeniz gerekmiyor. Kutudan da çıkarabilirsiniz.

- Her seviye atladığınızda bir basit sandık kazanacaksınız.
- Dilerseniz altın kullanarak zar atabilir ve beğenmediğiniz sandık içeriği için şansınızı tekrar deneyebilirsiniz.
- Nadir, Epik ve Kahraman-özel sandıklarına belirli milim taşı seviyelerinde kavuşabileceksiniz.
- Prime Evil Diablo gibi bazı içerikler sandıklara özel olacak.
- Sandığın seviyesine eş değer en az bir eşya vermesi garanti.

Yeni Sosyal & Özelleştirme Ödülleri


Ganimet Sandıkları yeni bir sürü kozmetik ödüle sahip olacak. Yeni replikler ile düşmanlarınızı kışkırtabileceksiniz. Kahraman Emojileri sayesinde de takım arkadaşlarınızla garip hareketler sergileyebileceksiniz.

- Sunucular: Bazı favori kahramanlarınızın aldığınız özel skor durumlarında bunları kendi sesleriyle duyurabildiği Sunucu Paketleri oyuna eklenecek.
- Replikler: Oyuna eklenen yeni replikler sayesinde düşmanlarınızı kışkırtabilir ya da takım arkadaşlarınızı gaza getirebilirsiniz.
- Emojiler: Kahramanlara özel bir sürü emoji oyuna ekleniyor. Bunlar sayesinde oyun içi sohbet daha renkli ve anlaşılabilir bir hal alacak.
- Bayraklar: Artık savaş alanında yerinizi işaretlemek için bir bayrak dikebileceksiniz.
- Spreyler: Savaş alanında yerinizi işaretlemek için bayrak yerine bir sprey de kullanabileceksiniz.
- Portreler: Yükleme ekranlarında ve profilinizde kendi tarzınızı gösterebilmek için yeni portreler oyuna eklenecek.

Koleksiyon ve Ekipman Setleri

Heroes of the Storm'un oyun içi dükkanının yerine Collection adlı yeni bir bölüm eklenecek. Burada yeni eşyalar satın alabilir, Shard kullanarak kozmetik eşyalar üretebilir ve oyunda bulunan tüm eşyalara göz atabilirsiniz. Özelleştirilebilir ekipman setleri sayesinde oyuncular karakterlerini diledikleri gibi giydirebilecek. Her bir kahraman üç farklı ekipman setine sahip olabilecek.

Ganimet Sistemi Güncelleniyor

Artık altına ek olarak oyunda Gem de kazanabileceksiniz. Bunları Shardlar ile birleştirerek kahramanlarınıza özel eşyalar yaratabileceksiniz.

Yeni Kahraman: Cassia

Heroes of the Storm 2.0 geliyor - Tüm Detaylar

Diablo markasının 20. yılını kutlamak amacıyla Diablo 2'nin Amazon'u Cassia Heroes of the Storm karakterlerinden birisi haline gelecek. Şimşek gücüne ve bir kalkana sahip olan Cassia fazla agresif bir suikastçi karakter olarak savaş alanının en ölümcül savaşçılarından birisi olacak.

Cassia'nın özellikleri:

Pasif özelliği Avoidance: Cassia savaş alanında dolaşırken bineğe binmediği süre boyunca düşman kahramanların basit saldırılarına karşı 65 zırh puanı kazanır. Saldırılardan %65 daha az hasar alır.

Ana yetenekler

Lightning Fury (Q): Cassia önündeki ilk düşmana vuracak bir mızrak fırlatır ve mızrak düşmana çarptıktan sonra iki yıldırım topuna dönüşerek yolundaki diğer düşmanlara sıçrar.

Blinding Light (W):
Cassia, 0.5 saniye sonra hedeflenen bölgedeki düşmanları 2 saniyeliğine kör eder. Bu yeteneğin pasif özelliği ise Cassia'nın kör hedeflere %15 daha fazla hasar vermesini sağlar.

Fend (E): Cassia bir düşmana doğru hücum eder. Düşmana ulaştığında 1.5 saniye sonra önündeki tüm düşmanlara her 0.25 saniye hasar verir. Kahraman olmayan düşmanlara %50 daha az vurur.

Özel yetenekler

Ball Lightning (R): Cassia bir düşmana yıldırım topu fırlatır ve bu top Cassia ile düşman kahramanlar arasında 6 kez sekerek çarptığı her düşmana hasar verir.

Valkyrie (R): Cassia, 0.75 saniye sonra kendisine hücum edecek olan bir Valkyrie çağırır yol boyunca çarptığı ilk kahramana hasar verir ve yolun sonunda da aynı hedefi 0.5 saniyeliğine sersemletir. Valkyrie yolundaki diğer kahramanları da geriye iter.


Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2017 18:34
bu oyun blizzard arena olarak deiştirilmesi lazım ismi , mobayı hak etmio title olarak
MK Okuru
MK Okuru 31.03.2017 21:52
Blizzard oyunu hero brawler olarak tanımlıyor zaten
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2017 19:55
Oynanış tamamen diğer moba lardan farklı ve özgün bir yapısı var ama yine de moba türü bir oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
grsl
grsl 30.03.2017 15:13
hots betasından beri oynayan biri olarak bu tür yeni gelişmeler güzel evet ama oyunda ciddi anlamda oyuncu sayısı azaldı ve ranked sistemi gerçekten rezalet halde buna bence el atılmalı ranked sistemi hiç adaletli değil oyununuza hangi rankta olursanız olun afk playerlar troll oyuncular ciddi anlamda fazla her sezon aynı ranktan başlama olayı bu trollerin noob playerların aynı ranklarda sabit olarak kalmasına ve ciddi anlamda rank kasmak isteyen insanların oyunları rezil etmekten başka bir şey sunmuyor
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2017 21:41
ranked sisteminde bir sorun yok sadece oyunda punishment olayı yok yani adam bir oyunda afk kalırsa hiçbir cezalandırma olmayıp rahat rahat öteki oyuna girebiliyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2017 14:17
Bu oyun bircok moba oyundan daha zevkli.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2017 02:29
Yok kutu cikacak yok karakterime don giydiribilecek gecin bu isleri
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2017 20:54
Tek sorun grafikte,yoksa güzel bir oyun ama wow havasından kurtulamamış ve wow sevmeyenlere hitap edeceğini sanmıyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Heroes of the Storm 2.0 geliyor - Tüm Detaylar
İlginizi Çekebilir