Hearthstone Galakrond'un Uyanışı paketine yakından göz atıyoruz

Ersin Kılıç 30.01.2020 - 13:39
Yeni macera paketi olan Galakrond'un uyanışı oyunculara ne gibi yenilikler getiriyor?

Genişleme paketinin ardından Blizzard'ın iddialı oyunlarından biri olan Hearthstone: Heroes of Warcraft'ın yeni macera paketi de geçtiğimiz günlerde çıktı. Peki an itibari ile 2. bölümü ile karşımıza çıkan ve toplamda 4 bölüm sürecek olan macera paketinde neler var?

Hearthstone Galakrond'un Uyanışı paketine yakından göz atıyoruz

Galakrond'un Uyanışı için aslında bir önceki genişleme paketi olan Descent of Dragons'a son dokunuş diyebiliriz. genişleme paketi ile ejderhaların hüküm sürmeye başladığı ve metayı başlı başına değiştirdiği Hearthstone'un bu macera paketinin baş rolünde tabi ki Galakrond var. Genişleme paketi ile her kahramana özel kartı ile karşımıza çıkan Galakrond bu sefer uyanışa geçiyor ve League of E.V.I.L ile Kâşifler Birliği üyelerini kıyasıya bir mücadele içerisine sokuyor.

Hearthstone Galakrond'un Uyanışı paketine yakından göz atıyoruz

Bu seferki ilerleyiş eski macera paketlerinde olduğu gibi biraz daha mobil oyun kafasında olmuş diyebiliriz. Daha önce kademe kademe ilerleyip farklı özellikler ve kartlar seçtiğimiz macera paketlerine kıyasla bu sefer daha oturaklı ve farklı bir sistem kullanılmış. İşleyiş yine kademe kademe gerçekleşiyor ama her turda hem bedava kart kazanıyor hem de iki grup arasındaki atışmalara farklı pencerelerden tanıklık ediyorsunuz. Bu durumu biraz daha açalım; Macera paketine giriş yaptığınızda League of E.V.I.L ya da Kâşifler Birliği senaryolarından birisini seçmeniz isteniyor. Hangi grubu seçerseniz o grup üyeleri ile diğer gruba karşı mücadele ediyorsunuz. Dediğim gibi bir nevi olarak iki farklı pencereden bakmış oluyoruz.

Toplamda 4 bölüm sürecek olan yeni macera paketinde 24 farklı boss mücadelesine yer verilmiş. Yani her bölümde 6 boss mücadelesi sizi bekliyor ve bunlardan 3'ü League of E.V.I.L, diğer 3'ü ise Kâşifler Birliği senaryolarına ait olarak konumlandırılmış.

Hearthstone Galakrond'un Uyanışı paketine yakından göz atıyoruz

İlk kez oynadığınız her mücadelede farklı kartlara kavuştuğunuz gibi harita ilerleyişindeki sandıkları açarak da bu macera paketinde sunulan kartlara ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca her macera paketi için Heroic zorluk derecesine de her zaman olduğu gibi yer verilmiş. 

Birazcık da kartlardan bahsedelim. Galakrond'un Uyanışı toplamda oyunculara 35 yeni kart sunuyor. Bu kartlar arasında tıpkı genişleme paketinde olduğu gibi ejderhalara da yer verilse de diğer sınıf kartlardan da bolce tutulmuş. Hatta aşina olduğumuz bazı element ve natural kartların farklı ya da benzer versiyonlarına da bu macera paketiyle birlikte kavuşuyorsunuz. 

Sonuç olarak Galakrond'un uyanışı Hearthstone sevenler için yine başarılı bir macera paketi olmayı başarmış. 35 kart ile Descent of Dragons  kadar metayı etkileyemiyor ama hikaye kısmında keyifli bir oynanış sunmayı başardığı gibi meta destelerinize renk katacak bazı kartları da sizlere sunmayı başarıyor diyebiliriz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 02:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.01.2020 18:54
adamlar 2 ayda bir paket cıkarıo iyice suyunu cıkardılar oyunu paran varsa artık oynayabiliosun bu oyunu yoksa oynamayın
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hearthstone Galakrond'un Uyanışı paketine yakından göz atıyoruz
İlginizi Çekebilir