Hearthstone: Battlegrounds’a Yenilikler Gelmeye Başladı Bile

Furkan Güler 21.11.2019 - 03:25
Yeni kahramanlar, dengeleme güncellemeleri ve çok daha fazlasına hazır olun.

Barmen Bob, handaki işleyiş Hearthstone kahramanları için kusursuz olsun diye çalışadursun, hana yolu düşen ziyaretçiler arasında bir haber yavaş yavaş yayılmakta. Hearthstone: Battlegrounds’a savaş meydanında işleri biraz daha kızıştıracak ve yeni kahramanları da beraberinde getirecek yepyeni bir güncelleme geliyor.

Hearthstone: Battlegrounds’a Yenilikler Gelmeye Başladı Bile

Savaş meydanına adım atacak yeni kahramanlar Sindragosa, Elise Starseeker, Brann Bronzebeard ve Sir Finley Mrrgglton. Her biri kendine özgü yeni kahraman yeteneğiyle gelerek size birinci olmak için daha fazla seçenek sunacak.

Sindragosa – Stay Frosty: Tur sonunda donmuş (frozen) minyonlar +1/+1 alıyor.
Elise Starseeker – Lead Explorer: Bob’s Tavern’i yükselttiğiniz zaman bir Recruitment Map elde ediyorsunuz.
Brann Bronzebeard – Battle Brand: Savaş narası (battelcry) özelliği olan bir minyon oynadığınızda takımınızdaki rastgele bir minyon +1/+1 alıyor.
Sir Finley Mrrgglton – Power Up!: Takımınızdaki rastgele bir minyon +1/+1 alıyor. Minyonu sattıktan sonra bu özelliği yineleyebiliyorsunuz.

Yeni kahramanlara yer açmak için aşağıdaki kahramanlar şimdilik Hearthstone Battlegrounds’a veda ediyor. Elbette bu kahramanlar önümüzdeki güncellemelerde yeniden aramıza dönebilir:

King Mukla
Giantfin
Millificent Manastorm
Lich Baz’hial

-Basın bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 11:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hearthstone: Battlegrounds’a Yenilikler Gelmeye Başladı Bile
İlginizi Çekebilir